Uppgifter om din bostad

Visningsstädning - gör rent inför visningen

Ska du sälja bostad och förbereder inför visningen? I så fall kan det vara läge att boka en visningsstädning. Få saker gör ett så starkt första intryck som hur rent ditt hem är. Vid en visning blir detta extra viktigt, man får som bekant sällan en andra chans att göra ett första intryck.

Ska du sälja din bostad? Vi fräschar upp inför visning och fotografering, så att ditt hem ser så bra ut som möjligt. En nystädad bostad som doftar fräscht ökar dina möjligheter till en lyckad försäljning. Visningsstädning utförs enligt en checklista, eller enligt dina önskemål. Vi rekommenderar att du även bokar fönsterputsning i samband med visningsstädning.

Vi hjälper dig att skapa det där lilla extra inför visningen

Tänk på att en visningsstädning måste planeras. Ska den genomföras innan fotograferingen av bostaden? Behövs kanske en lättare komplettering av städningen mellan två visningar? Behöver fönstren putsas för att ge det där lilla extra? Kontakta oss så hjälper vi dig att lägga upp en plan inför visningsstädningen.

Vad ingår i visningsstädningen?

Visningsstädningen påminner i grunden om vår storstädning, men extra fokus läggs bland annat på:

 • Blanka ytor
 • Fläckborttagning
 • Prydliga intryck

 Givetvis ingår alla de vanliga momenten man förväntar sig i en grundlig hemstädning:

 • Alla ytor dammtorkas
 • Alla golv dammsugs
 • De ytor som tål det våttorkas

Målet med visningsstädningen är att i görligaste mån återskapa en känsla av nybygge eller nyrenovering, för att visa din lägenhet, ditt hus eller din lokal från sin absolut bästa sida.

Var utför ni visningsstädning?

Vi finns tillgängliga för uppdrag runtom i princip hela Sverige, då våra kontor är belägna i de flesta tätbefolkade orter. Du kan enkelt hitta ditt närmaste kontor med kontaktuppgifter på sidan Kontakt

Bland våra populäraste orter för visningsstädning finns:

Pris på visningsstädning

Priset på visningsstädningen beror på var du bor samt hur stor yta som skall städas. Fyll i formuläret "Uppgifter om din bostad" längst upp på sidan för att snabbt få en prisuppskattning.

Vanliga frågor och svar

Hur gör vi om vi vill hålla flera visningar?

Vi brukar rekommendera att städningen utförs innan fotografering för bästa resultat. Om boendet därefter kan lämnas relativt orört krävs oftast ingen extra åtgärd. I de fall den möjligheten inte finns brukar vi rekommendera ett kortare "vanligt" städ strax innan visningen och/eller mellan visningarna.

Hur lång tid tar en visningsstädning? 

Det beror naturligtvis på boytan men grovt räknat kan man säga att det tar ungefär tre gånger så lång tid som en normal veckostädning.

Vad behöver jag ha hemma inför visningsstädningen?

Vi tar med oss allt, så du behöver inte stå för materialet. Dock är det viktigt att vi får veta om dammsugare och trappstege finns att tillgå, så att vi kan ta med detta vid behov. All annan utrustning och materiel står vi för, undantaget är om det finns ytor som kräver specialmedel i någon form. Informera i så fall om detta, så löser vi det tillsammans.

 • Utbildad personal med riktiga löner

  Våra medarbetare är utbildade, har riktiga anställningar med kollektivavtal, försäkringar, avtalspension och rättvisa arbetsvillkor.

 • Nöjd kund-garanti

  Bedömning av städning kan vara subjektivt. Är du inte helt nöjd med resultatet så åtgärdar vi det direkt!

 • Bästa möjliga för miljön

  Att värna om miljön är en självklarhet för oss. Därför gör vi alltid klimatsmarta val så långt det är möjligt – från att använda miljömärkta rengöringsmedel till att ta cykeln kortare sträckor istället för bil.

Presentkort som gör skillnad
Varför inte ge bort lite mer tid i vardagen till någon som du bryr dig om? Att få hjälp med städning eller fönsterputs kan betyda oerhört mycket. 

Här beställer du presentkort