Sedan 2000 ligger huvudkontoret i Halmstad, men HomeMaid finns idag från Skåne i söder till Sundsvall i norr. Bolaget är börsnoterat sedan november 2005. Som medlem i Almegas branschorganisation för hushållsnära tjänster driver vi frågan om försäkringar, pensionsavtal och trygghet på arbetet.

Så tänker vi

Vårt uppdrag

HomeMaid finns till för att vi behövs. Vi vet hur svårt det kan vara att få tiden att räcka till åt jobb, familj, återhämtning och hushållssysslor. Vårt uppdrag är att hjälpa dig skapa en vardag som du trivs med, och som fungerar. Att ta hjälp av ett proffs är ofta en stor lättnad. Du kan släppa tankarna på städningen och känna dig trygg i vetskapen att det blir ordentligt gjort. Vi på HomeMaid har i snart 25 år tagit hand om städningen av tusentals svenska hem och hjälpt våra kunder att lägga vardagspusslet. Vi brinner för att skapa en enklare, renare vardag för dig, ett liv med lugn och ro och färre måsten.

Vision: Bättre tillsammans

Vi är idag över tusen personer som arbetat med städning i olika roller, och som alla drivs av vår gemensamma vision: Bättre tillsammans! Det innebär att vi tror på samarbete, att vi jobbar bättre när vi jobbar tillsammans. Samarbete mellan kontor och de som jobbar "ute på fältet". Men även samarbete med våra kunder. Ju bättre vi förstår våra kunder och vad varje kund behöver för att det ska vara rent och fint hemma hos dem, desto bättre kan vi hjälpa dem att få det så. Då underlättar vi våra kunders vardag så att de får tid över till att ägna sig åt andra saker. Vi skapar värdet av vårt företag tillsammans, som ett starkt team. Bättre tillsammans!

 

Medarbetare med justa villkor

För oss är det självklart att våra medarbetare har rimliga löner, kollektivavtal och humana arbetsvillkor. HomeMaid är medlem i Almega och har kollektivavtal med Kommunal. Här kan du läsa mer om hur vi tar ansvar för våra medarbetare.

Miljö och hållbarhet

Vi är en av de större aktörerna i vår bransch. Det innebär ett stort ansvar, eftersom vi kan påverka så mycket genom vilka medel och metoder vi använder, hur vi arbetar och hur vi transporterar oss. Du kan läsa mer om vårt miljö- och hållbarhetsarbete här.

Så tycker våra kunder

Sedan 1997 har HomeMaid avlastat och hjälpt människor att få ihop vardagspusslet, och servat företag genom att skapa rena, trivsamma miljöer. Vi vill gärna höra vad du tycker; du som kund kan hjälpa oss att bli ännu bättre. Skriv en rad och berätta vad du tycker!