Semesterservice, trädgårdsfix eller tvätt & strykning? Vi löser det!

HomeMaid finns till för att våra kunder behöver oss. Därför fortsätter vi ständigt att utveckla vårt erbjudande av hemservicetjänster. Vad saknar du för att din vardag ska fungera bättre? Det finns många sysslor i och nära hemmet som du kan överlåta åt oss. Det mesta löser vi smidigt i kombination med en ordinarie veckostädning. Har du inte veckostädning löser vi det ändå. Välj tjänst nedan för mer information.

Vad är du ute efter?

 • Öppna landet

  Låt ledigheten börja direkt! Vi städar och vädrar ditt sommarhus, så att du kan slappna av och vara ledig i samma stund som du sätter nyckeln i dörren. Storstädning, fönsterputs, trädgårdsarbete och vädring av mattor och textil tar vi hand om.
 • Djuprengöring

  Kvalster trivs i varma, fuktiga miljöer. Det går inte att helt sanera bort kvalster, men en djuprengöring minimera mängden allergener de lämnar. Djuprengöringen tar samtidigt bort oönskad lukt. Vi rengör soffor, sängar, mattor och andra stoppade möbler på djupet.
 • Husdjur

  Har du hund eller katt? Då lägger vi lite extra tid på dammsugning av golv, mattor och möbler, och städar noga vid djurets matplats. Allt för att du ska kunna njuta av ett rent och fint hem, och slippa bekymra dig över att din pälsiga vän drar in smuts.
 • Semesterservice

  Det kan kännas oroligt att resa bort och lämna sitt hem utan tillsyn under semestern. Kanske härjar inbrottstjuvar i grannskapet, eller så gnager oron över krukväxter och bortglömda sopor. Låt oss ta hand om ditt hem medan du är borta! Vi tar vi in posten, tömmer soptunnan, vattnar blommorna, tänder och släcker lampor med mera.
 • Tvätt och strykning

  Tvätt är som bekant en ganska tidskrävande syssla … men också ofrånkomlig. Vi frigör gärna lite tid i din vardag genom att ta hand om tvätten. Då sköter vi också sortering, vikning, strykning och undanplockning. Vi kan också byta och tvätta gardiner.
 • Golvvård

  Regelbunden rengöring och behandling gör golvet både finare och mer långlivat. Vi vet vilken boning, polish och vilka rengöringsprodukter just ditt golv behöver, och rengör och vårdar allt från trägolv och laminat till linoleum, textil och vinyl.
 • Putsning av metallföremål och kristall

  Vi garanterar ett glänsande resultat när du låter oss sköta putsningen av silver, koppar, mässing och kristall. Vi tar även gärna hand om den tidskrävande putsningen av bestick, lampor och prydnadsföremål.
 • Mattrengöring

  Mattor binder damm och gör rummet i övrigt svårstädat. Det är nästan omöjligt att få en matta helt ren med vanlig dammsugare. Vi använder special-dammsugare med mekaniska munstycken, som gör dina mattor rena på djupet och fria från kvalster och damm.
 • Ugnsrengöring

  Vid rengöring av ugnen använder vi i huvudsak såpa, av hänsyn till miljön. Med professionella metoder räcker det med såpa för att få ugnen riktigt ren. Om du har en självrengörande ugn så rengör vi botten och glas.
 • Kyl/Frysrengöring

  Vi tvättar bort spill, smulor och fläckar så att hyllor och lådor blir riktigt rena och fräscha. Om du avfrostar frysen innan vi kommer så rengör vi även den!
 • Besticklådor

  Vi plockar ur alla bestick och köksredskap, dammsuger och torkar ordentligt rent i lådorna. Vill du ha dina silverbestick putsade så löser vi det också!
 • Balkong

  Vid en balkongstädning dammsuger eller sopar vi golvet samt torkar rent balkongmöbler och räcken. Har du inglasad balkong och vill ha glaset putsat? Boka en fönsterputs, så löser vi det!
 • Efter renovering

  En nyrenoverad bostad eller lokal ska förstås skina! Vi tar hand om byggdamm och byggsmuts genom dammsugning och våttorkning av golv, väggar, tak och fönster.
 • Bädda rent

  Vill du njuta av rena lakan i ditt nystädade hem så bokar du helt enkelt in byte av lakan till nästa städtillfälle. Har du tyngtäcke — berätta det vid bokningstillfället, för då behöver vi skicka två personer!