Ett av våra mål är att bli den bästa arbetsplatsen i branschen, och det kommer vi bli med hjälp av mottot ”Bättre tillsammans!”. Det innebär att vi vet att vi jobbar bättre när vi gör det tillsammans. Det handlar förstås om ett stabilt och nära samarbete mellan dem som jobbar på kontor och dem ”ute på fältet”. Men också samarbetet med våra kunder. Ju bättre vi förstår hur varje kund vill ha sitt hem, desto bättre kan vi hjälpa dem att få det så. Då underlättar vi våra kunders vardag så att de får tid över till annat.

Vi strävar efter en arbetsmiljö där kompetenta och engagerade medarbetare får chansen att bli sin egen bästa version, att utvecklas både personligen och i sin yrkesroll. När du blir medarbetare hos HomeMaid bidrar du med dina erfarenheter, din kompetens, kreativitet, motivation och personlighet till att bygga vårt varumärke och vår företagskultur. Den kulturen odlas också utifrån våra värderingar: pålitliga, engagerade, drivna, inkluderande och glädjespridande.

Några saker till:

Vi har kollektivavtal och schyssta villkor

HomeMaid är ett av de största ledande städföretagen i Sverige och vi driver sedan länge branschens villkor i samarbete med branschföreningen Almega. Städning är ett professionellt yrke och det är viktigt att vi som arbetar i städbranschen ska omfattas av schyssta villkor precis som i andra branscher. Löneavtal, semestervillkor, pension och försäkringar och betalda röda dagar är exempel på frågor som vi kvalitetssäkrar genom kollektivavtalets villkor. Vi är också certifierade inom städbranschen för att ytterligare kvalitetssäkra våra villkor. Vi har ett meningsfullt jobb som gör en positiv skillnad i samhället.

Tillsammans bygger vi en stark kultur

Vi vill ha en öppen företagskultur med högt i tak, där alla får säga sitt och bidra till att göra oss bättre tillsammans. Både du som medarbetare och våra kunder kan göra sina röster hörda genom dialogverktyg. För att HomeMaids chefer ska vara trygga ledare som stöttar och hjälper våra medarbetare framåt finns våra ledarutvecklingsprogram. Om du ingår i vår största medarbetargrupp Serviceassistenterna kan du bli en del av våra ”SA-råd”, där vi tillsammans diskuterar och hittar lösningar för att utvecklas och bli ännu bättre. Och vi har sedan länge ett gott samarbete med facket.

Här finns utvecklingsmöjligheter

Till HomeMaid kommer duktiga och drivna människor som delar våra värderingar. Vissa har erfarenheter från städyrket sedan innan, men det är inget krav. Du kommer gå igenom vår grundutbildning, precis som alla våra medarbetare, och lära dig städa som ett proffs. HomeMaids team av Utbildare, Handledare och Teamledare hjälps åt att både grundutbilda och vidareutbilda våra medarbetare. Att själv utvecklas och kliva in i en sådan roll är en av flera karriärmöjligheter här hos oss.

Läs mer om Utbildning och karriär på HomeMaid här.

Det är viktigt hur du mår!

Vi vill att du ska må bra när du jobbar hos oss. Därför använder vi så långt det är möjligt miljömärkta rengöringsmedel som är skonsamma för våra medarbetares hälsa och för miljön. Ergonomi ingår som en del av vår introduktionsutbildning för Serviceassistenter, och du har rätt till friskvårdsbidrag som gör det lättare för dig att hålla dig frisk och stark.