Så här ser vår karriärstege ut

Serviceassistent

Vår största personalgrupp, där de flesta börjar sin karriär hos oss. En serviceinriktad medarbetare med fokus på att städa hemma hos våra kunder och uppdragsgivare.

Handledare

En erfaren och kompetent Serviceassistent som kan företagets arbetssätt och rutiner och som i tillägg till sina ordinarie arbetsuppgifter har ansvar för att handleda och utveckla nya medarbetare. Handledare är det första steget i HomeMaids ledarutbildning.

Teamledare

Ansvarar för driften och kvaliteten av arbetet i sitt team under sitt arbetsskift. Samordnar ett team av Serviceassistenter och Handledare och är länken mellan medarbetarna som arbetar ute på fältet och de som arbetar på kontoret med fokus på kvalitet och service. Har flera års erfarenhet av arbete som Serviceassistent och djup städkunskap.

Utbildare

Utbildare har flera års erfarenhet av arbete som Serviceassistent och kan företagets arbetssätt och rutiner väl. Vid sidan av sina ordinarie arbetsuppgifter, ofta som Teamledare, ansvarar Utbildare har djup städkunskap och ansvarar för att introducera och utbilda sina kollegor inom städning, både teoretiskt och praktiskt.

MasterUtbildare

Har minst ett års erfarenhet av arbete som Utbildare och flera års erfarenhet och av arbete som Serviceassistent och djup städkunskap. Ansvarar för att i tillägg till ordinarie arbetsuppgifter, ofta i rollen som Teamledare, samordna utbildningarna för sitt kontor, distrikt eller region.

Kundsupport

Ansvarar för att ge service till våra kunder genom kontakt via mejl och telefon på något av våra kontor. Kundsupport arbetar också med merförsäljning och innesälj genom att hjälpa våra kunder med tjänster som de har behov av, t ex storstädning och flyttstädning. Har goda kunskaper inom kundservice, administration och kommunikation.

Säljare

Ansvarar för att sälja abonnemang av privat hemstädning till våra kunder och i vissa fall även med företagsförsäljning. Har flera års erfarenhet från försäljning och goda kunskaper inom försäljning och kommunikation. Våra säljare träffar ofta kunderna i deras hem, vilket innebär att tjänsten innebär mycket resor inom regionen.

Områdesansvarig

Har ansvaret för kunder och personal inom sitt område vilket innebär kvalitetsansvar, resultatansvar och personalansvar. Områdesansvarig har god kunskap om verksamhetens arbetssätt och rutiner och kan leda större grupper med goda resultat. Kan rekrytera, leda och utveckla medarbetare. Distrikts- / Regionchefens högra hand. Leder driften av distriktet elle regionen tillsammans med Distriktschef /Regionchef mot övergripande mål.

Distriktschef / Regionchef

Distriktschefen är ansvarig för sitt distrikt och Regionchefen för sin Region ungefär som en egen företagare som driver sin verksamhet mot uppsatta mål inom ramen av HomeMaids affärsplan. Övergripande ansvarig för personal, kundnöjdhet, kvalitet, drift och resultat.

VD

Vår högsta ledarbefattning inom företaget. Övergripande ansvarig för verksamheten. Än så länge har vi inte rekryterat en VD som utvecklats internt inom företaget, men vår ambition är att vi nästa gång det blir dags för ledarbyte ska kunna göra det. Kanske kan det vara den tjänst du siktar mot?

Gå till HomeMaids karriärsida för att se våra Lediga jobb.