Beräkna ditt pris här

Storstädning - Vi storstädar ditt hem

Vissa delar av hemmet glöms lätt bort och ibland blir man förvånad över hur effektivt damm och smuts letar sig in i skrymslen och vrån. En riktig storstädning kan verkligen få en bostad att kännas som ny, vilket kan vara skönt inför långhelger med gäster, högtider eller bara som en uppfräschning av hemmet. 

Checklista för storstädning - Vad ingår?

Vi dammtorkar, gör rent runtom vitvaror, dammsuger och vädrar alla rum, våttorkar golv - bland mycket annat. Allt enligt den checklista vi gör upp i samråd med dig.

Extra stort fokus läggs ofta vid kök och badrum även om vi självklart är beredda att anpassa storstädningen efter dina specifika önskemål. Även höga ytor och platser som normalt klassas som svåråtkomliga görs i regel rent under en storstädning. 


Omdömen från våra kunder

"Jag vill bara tacka för en mycket bra städning igår, bostaden sken verkligen när vi kom hem!"
"Storstädningen som utfördes hos oss får högsta betyg, tack till alla berörda."

Pris för storstädning

För att få en uppskattning av priset så kan du i formuläret ovan fylla i hur stor din bostad är samt ditt postnummer. 

Städmoment för respektive rum

För att ge dig som kund en bättre överblick över vad som görs i olika rum följer här en genomgång av vilka moment en storstädning omfattar, rum för rum.

Hallen

Få rum i ett hus slits så hårt som en hall. Det är också nästan alltid det första rum som man ser i ett hem. I synnerhet hallgolv kräver ofta en mycket grundlig rengöring, inte minst kring hallmattor och skoställ. Det finns också ofta mycket textilier i hallen, vilket skapar mycket damm. Ytor ovanpå garderober behöver ofta dammas extra noga.

Köket

Ett kök är hemmets hjärta. Det är här man samlas och umgås under avslappnade former. Storstädning av köket kräver rengöring av spis, fläkt, ugn, bänkytor, diskho och matplats. Om önskemål finns hjälper vi självklart även till med avfrostning av frys, invändig rengöring av kyl och andra specialuppdrag.

Badrummet

Med rätt städning kan ett badrum se nyrenoverat ut nästan hur länge som helst. Blänkande metalldetaljer och rent kakel håller länge, men det krävs kunskap för att hålla dem i det skicket. Utöver, toalett, handfat, dusch/bad och avställningsytor rengör vi även väggar, golv och armaturer för att skapa den där glänsande rena känslan. 

Vardagsrummet/Sovrum

I vardagsrum och sovrum dammar, torkar och moppar vi ordentligt. Storstädningen är ett utmärkt tillfälle att genomföra en djuprengöring av exempelvis säng, soffor, fåtöljer och mattor. Fråga ditt lokala kontor om detaljer.

Vanliga frågor om storstädning

Vad ska jag förbereda inför storstädning?

Ytterst lite behöver förberedas inför en storstädning, men det underlättar givetvis städningen och minskar tidsåtgången ju mer som är undanplockat inför vårt uppdrag. Detta är självklart inget måste. Om en stege finns i hemmet får denna gärna ställas fram, om inte så tar vi givetvis med en.

Hur lång tid tar en storstädning?

Tidsåtgången beror på storleken på uppdraget men också på andra faktorer som möblemang, material och planlösning. Har du speciella önskemål kontakta oss gärna så hjälper vi dig.

Behöver jag tillhandahålla städmateriel?

Nej. Vid en storstädning tar vi med oss allt som behövs för att genomföra arbetet, dock uppskattar vi om vi vid bokningen kan få information om ifall dammsugare och/eller stege finns tillgängliga. 

 • Trygghet

  20 år i branschen

  Vi har lång erfarenhet av storstädning, väl inarbetade rutiner, beprövade kontrollfunktioner och genomtänkt arbetssätt. 

 • Kvalitet

  Nöjd-kund-garanti.

  Att våra kunder är nöjda med vår tjänst är A och O för oss. För att du ska bli helt nöjd går vi gärna igenom uppdraget med dig på plats.

 • Engagemang

  Det lilla stora företaget.

  För oss är varje lokalt kontor som sitt eget företag. Förankringen till den lokala orten är det som låter oss förbli flexibla och konkurrenskraftiga. 

Presentkort som gör skillnad
Varför inte ge bort lite mer tid i vardagen till någon som du bryr dig om? Att få hjälp med städning eller fönsterputs kan betyda oerhört mycket. 

Här beställer du presentkort