Beräkna ditt pris här

Storstädning - Vi storstädar ditt hem

Vissa delar av hemmet glöms lätt bort och ibland blir man förvånad över hur effektivt damm och smuts letar sig in i skrymslen och vrån. Ett riktigt storstäd kan verkligen få en bostad att kännas som ny vilket kan vara skönt inför långhelger med gäster, högtider eller bara som en uppfräschning av hemmet. 

Checklista för storstädning - Vad ingår?

Vi dammtorkar från golv till tak, gör rent runtom vitvaror, dammsuger och vädrar alla rum, våttorkar golv bland mycket annat. Allt enligt den checklista vi gör upp i samråd med dig.

Extra stort fokus läggs ofta vid kök och badrum även om vi självklart är beredda att anpassa storstädningen efter dina specifika önskemål. Även höga ytor och platser som normalt klassas som svåråtkomliga görs i regel rent under storstädet. 


Omdömen från våra kunder

"Jag vill bara tacka för en mycket bra städning igår, bostaden sken verkligen när vi kom hem!"
"Storstädningen som utfördes hos oss får högsta betyg, tack till alla berörda."

Pris för storstädning

För att kunna uppskatta priset så kan du fylla i hur många kvadratmeter din bostad ligger på samt ditt postnummer via formuläret ovan. 

Städmoment för respektive rum

För att ge dig som kund en bättre överblick över vad som görs i olika rum följer här en genomgång av en storstädning, rum för rum.

Hallen

Få rum i ett hus slits så hårt som en hall. Det är också nästan alltid det första rum som ses i ett hem. Hallgolv i synnerhet kräver ofta en mycket grundlig rengöring, i synnerhet kring hallmattor och skoställ. Det finns också ofta mycket textilier i hallen vilket skapar mycket damm. Ytor ovanpå garderober behöver ofta dammas extra noga.

Köket

Ett kök är hemmets hjärta. Det är här man samlas och umgås under avslappnade former. Storstädningen av köket kräver rengöring av spis, fläkt, ugn, bänkytor, diskho och matplats. Om önskemål finns hjälper vi självklart även till med avfrostning av frys, invändig rengöring av kyl och andra specialuppdrag.

Badrummet

Med rätt städning kan ett badrum se nyrenoverat ut nästa hur länge som helst. Blänkande metalldetaljer och rent kakel håller länge, även om det kräver kunskap för att hållas i det skicket. Utöver, toalett, handfat, dusch/bad och avställningsytor skall även väggar, golv och armaturer rengöras för att skapa den där glänsande rena känslan. 

Vardagsrummet/Sovrum

I vardagsrum och sovrum gör vi rent på djupet. Golv rengörs och rummen vädras grundligt. Storstädningen är ett utmärkt tillfälle att genomföra en djuprengöring av exempelvis säng, soffor, fåtöljer och mattor. Fråga ditt lokala kontor om detaljer.

Vanliga frågor om storstädning

Vad ska jag förbereda inför storstädning?

Ytterst lite behöver förberedas inför en storstädning men det underlättar givetvis städningen och därmed tidsåtgången ju mer som är undanplockat inför vårt uppdrag. Detta är dock givetvis inget måste. Om en stege finns i hemmet får denna gärna ställas fram, om inte tar vi givetvis med en.

Hur lång tid tar en storstädning?

Tidsåtgången varierar med storleken på uppdraget men också med andra faktorer så som möblemang, material och planlösning. Tidsåtgången varierar med storleken på uppdraget men också med andra faktorer så som möblemang, material och planlösning.

Behöver jag tillhandahålla städmateriel?

Nej. Vid en storstädning tar vi med oss allt som behövs för att genomföra arbetet, dock uppskattar vi information om dammsugare och stege finns tillgängliga vid bokningen. 

 • Trygghet

  20 år i branschen

  Vi har lång erfarenhet av storstädning, väl inarbetade rutiner, beprövade kontrollfunktioner och genomtänkt arbetssätt. 

 • Kvalitet

  Nöjd-kund-garanti.

  Att våra kunder är nöjda med vår tjänst är A och O för oss. För att du ska bli helt nöjd går vi gärna igenom uppdraget med dig på plats.

 • Engagemang

  Det lilla stora företaget.

  För oss är varje lokalt kontor som sitt eget företag. Förankringen till den lokala orten är det som låter oss förbli flexibla och konkurrenskraftiga. 

Presentkort som gör skillnad
Varför inte ge bort lite mer tid i vardagen till någon som du bryr dig om? Att få hjälp med städning eller fönsterputs kan betyda oerhört mycket. 

Här beställer du presentkort