Ange uppgifter här

Hemstädning på dina villkor

Släpp kraven på att fixa det perfekta hemmet – överlåt det till ett proffs istället. Vi på HomeMaid vet hur svårt det är att få tiden att räcka till för att städa hemma och hjälper dig i vardagen, så som du vill ha det.

Många av våra kunder abonnerar på veckostädning medan andra anlitar oss mer sällan eller vid behov. Kontakta oss idag för att boka ett kostnadsfritt hembesök, så hittar vi tillsammans en plan som passar dig för att du ska kunna få den städhjälp hemma som du vill ha.

Vad ingår i hemstädningen?

Eftersom varje hem och familj är unik och har egna behov tror vi på vikten av att anpassa vår tjänst. Vi inleder alltid med ett kostnadsfritt hembesök för att kunna bilda oss en uppfattning om just era behov. Vi har dock några moment som vi alltid utför i samband med hemstädningen. Nedanför följer ett urval av dessa:

Samtliga rum

 • Noggrann dammsugning av alla typer av ytor, såsom golv, lister och så vidare
 • Putsning av speglar och andra liknande ytor
 • Avdammning av vanliga ytor såsom bokhyllor, fönsterbrädor, ramar och dylikt
 • Fuktmoppning av golv - kan anpassas efter behov
 • Fläckborttagning
 • Dammtorkning
 • Papperskorgar och andra skräpbehållare töms

Kök

Utöver det som görs i samtliga rum så går vi också igenom följande i köket:

 • Rengöring av mikrovågsugn, diskbänk och övriga ytor som köksbänken och ev. kakelväggen
 • Vi torkar av fläckar och annat smuts på utsidan av vitvaror som kylskåp, frys, tvättmaskin etc. samt fläktar och köksluckor
 • Rengöring av sopförvaringen

Toalett och badrum

 • Torkar av och putsar badrumsspegeln
 • Torkar av badrumsskåp och övriga välanvända ytor
 • Djuprengöring av dusch, badkar, handfat och toalett
 • Avtorkning av duschväggar samt badkar

Ovanstående är som sagt endast ett urval av allt det vi gör och kan göra när du anlitar oss. Vår hemstädning är utformad för att vara en anpassningsbar och flexibel tjänst, där du tillsammans med oss kan utforma en städningsplan som fungerar för just dig.

Vårt bästa råd till dig som funderar på att anlita oss är därför att du anmäler intresse genom att fylla i kontaktformuläret ovanför, så återkommer vi till dig så fort som möjligt.

Hemstädning pris

Priset på hemstädningen beror bland annat på hur stor boyta som skall städas, hur ofta du vill ha städning samt var du bor. Fyll i formuläret längst upp på denna sida för att få en snabb prisuppskattning. 

Våra populäraste orter

Referenser från glada beställare av vår hemstädning

"Så underbart skönt det är att komma hem till ett suveränt städat hus på måndagar. Nu har man energi hela veckan!"
"Varit kund i många år och är supernöjd, Alltid fint städat och riktigt trevlig personal."

Vanliga frågor och svar

Får jag använda städutrustning och medel som ni tillhandahållit?

Inga problem! Vi tar inget extra betalt om du vill använda lite rengöringsmedel eller våra mikrofiberdukar och moppar - tänk bara på att de är rena tills vi kommer så att vi kan göra ett bra jobb och säg till om något medel tar slut så att vi kan fylla på. Om du är osäker på hur något av våra medel ska användas, tveka inte att fråga. 

Kommer samma person hem till mig varje gång?

Vi arbetar med fast personal hos våra kunder. I vissa fall kan det dock hända att ordinarie städare blir sjuk - i så fall ser vi givetvis till att skicka en minst lika duktig och tillmötesgående kollega som kan vikariera tills dess att ordinarie städare är på benen igen.

Kan jag boka städning en speciell dag och tid?

Ja, det går bra. Ha gärna i åtanke att vissa dagar och specifika tider kan vara svåra att boka på grund av att vi stundtals upplever hög belastning - men vi försöker vara tillmötesgående i den mån som går, och vi tar stor hänsyn till dina krav på tid och dagar för utförande av hemstädningen.

 • Trygghet för kunder och anställda

  Säkerhetstänkandet är genomgående i hela vår verksamhet och i alla våra rutiner. Vår ansvarsförsäkring är din trygghet.

 • Utbildad personal med riktiga löner

  Våra medarbetare är utbildade, har riktiga anställningar med kollektivavtal, försäkringar, avtalspension och rättvisa arbetsvillkor.

 • Nöjd kund-garanti

  Bedömning av städning kan vara subjektivt. Är du inte helt nöjd med resultatet så åtgärdar vi det direkt.

 • Hemstädning på dina villkor

  Du vet förmodligen bäst själv hur du vill ha det hemma. Därför kan du välja när och hur mycket vi ska städa. Vi utformar en plan tillsammans med dig.

Presentkort som gör skillnad
Varför inte ge bort lite mer tid i vardagen till någon som du bryr dig om? Att få hjälp med städning eller fönsterputs kan betyda oerhört mycket. 

Här beställer du presentkort