Fönsterputsning – för att alla ser bättre ut genom rena fönster

Att putsa fönster är en konst – och att få till det kan kräva såväl akrobatiska färdigheter som stort tålamod. HomeMaids fönsterexperter erbjuder bästa möjliga fönsterputsning och gör jobbet lika snabbt som effektivt. Våra fönsterputsare kan hantverket och hittar finurliga lösningar för de flesta situationer. Anlita Homemaid för din fönsterputsning - vi är ledande inom allt gällande hushållsnära tjänster och städar på över 60 orter i hela landet.

Typer av putsningstjänster 

Boka vid behov

För dig som känner att det vore skönt att kunna vara ute och njuta av vårsolen istället för att putsa fönster är detta den perfekta lösningen. Du bedömer själv när det är dags, kontaktar oss och bokar en tid. 

Abonnemangsputs

Om du vill slippa att tänka på det där med fönsterputs är ett abonnemang den bästa lösningen. Vi bedömer tillsammans med dig hur ofta fönstren behöver putsas och planerar tillfällen i samråd med dig, därefter kan du koppla av och låta oss sköta jobbet.

Kostnad för fönsterputs 

Kolla vad det kostar med fönsterputsning hemma hos dig. Fyll i formuläret nedan och få direkt ett ungefärligt pris av kostnaden. Priset för din fönsterputsning bestäms i typ och antalet fönster.

 

”Jag vill bara tacka så mycket för den fina fönsterputs ni fixade hos oss. Vi har en del gamla fönster som jag har haft problem att putsa själv. Så här fina har de inte varit sedan vi flyttade in i huset."

– Familjen Johansson

Fönsterputs hos privatpersoner 

Vi putsar fönster hemma hos privatpersoner - i lägenheten, villan, radhuset eller sommarstugan. Tänk på att även invändiga glasytor så som spegelväggar, glashyllor och glasräcken kan må bra av en putsning nu och då även om de inte smutsas lika hårt.  

Fönsterputs hos företag 

HomeMaid fönsterputsare har stor erfarenhet att tvätta fönster hos företag. Allt från skolor, hotell, kontor och butiker. Tänk även på att invändiga ytor så som glasväggar till konferensrum och avskiljare i kontorslandskap mår bra av att putsas. 

Våra populäraste orter

Vanliga frågor om fönsterputsning

Hur lång tid tar en fönsterputsning? 

Tidsåtgången beror naturligtvis på antalet fönster, deras läge och vilken typ av fönster det rör sig om. Om du enbart är i behov av en tidsuppskattning får du gärna kontakta oss på HomeMaid så hjälper vi dig efter bästa förmåga. 

Måste jag ha egen fönsterrengöring hemma?

Nej, HomeMaid står för så väl materiel och medel för fönsterputs. Om det finns fönster som av en eller annan anledning är mycket svåråtkomliga uppskattar vi att få information om detta i förväg då specialutrustning i vissa fall kan behövas. 

Vid putsning av fönster utomhus - Vad händer om det regnar?

Regn i sig är sällan ett problem så länge det inte är mycket rikligt. Kyla och blåst är de två vanligaste problemen. Om vår personal bedömer att ett fullgott jobb inte kan utföras bokar vi självklart om fönsterputsningen till ett annat tillfälle. 

Hur för jag för att få RUT-avdrag på den utförda fönsterputsen?

Det sker automatiskt. Vi rapporterar in till skatteverket, du får en faktura där RUT-avdraget redan är gjort. Om du vill ha ytterligare information kan du läsa mer här.

  • Trygghet för kunder och anställda

    Säkerhetstänkandet är genomgående i hela vår verksamhet och i alla våra rutiner. Vår ansvarsförsäkring är din trygghet.

  • Utbildad personal med riktiga löner

    Våra medarbetare är utbildade, har riktiga anställningar med kollektivavtal, försäkringar, avtalspension och rättvisa arbetsvillkor.

  • Nöjd kund-garanti

    Bedömning av städning kan vara subjektivt. Är du inte helt nöjd med resultatet, åtgärdar vi direkt.

Presentkort som gör skillnad
Varför inte ge bort lite mer tid i vardagen till någon som du bryr dig om? Att få hjälp med städning eller fönsterputs kan betyda oerhört mycket. 

Här beställer du presentkort