heroimage
Berätta mer om dig själv!

Fönsterputs

Våra fönsterexperter gör dina fönster gnistrande rena. Snyggt och prydligt, utan ränder eller spill — och det går snabbt!

Vill du boka fönsterputsning för ett enstaka tillfälle?
Det går fint! Boka vid behov, och gör någonting roligare med din tid medan våra proffs putsar dina fönster.

Gör det till en vana!
Om du vill slippa tänka på det där med fönsterputs är abonnemang en bra lösning. Vi bedömer tillsammans med dig hur ofta fönstren behöver putsas. Sedan kan du koppla av och låta oss sköta jobbet.

Företagskund
Hur ser det ut på jobbet? HomeMaids fönsterexperter har lång erfarenhet av fönster hos allt från skolor och hotell till kontor och butiker. Tänk på att även invändiga ytor så som glasväggar till konferensrum och avskiljare i kontorslandskap mår bra av att putsas. Hör av dig till oss och berätta vad du behöver!

Nu är det nära! Snart har du gnistrande rena fönster. Bara en liten kom-ihåg-lista…
Vi vill förstås göra ett så bra jobb som möjligt. Därför ber vi dig att förbereda lite inför fönsterputsningen:

 • Flytta undan möbler, ta ner gardiner, töm fönsterbrädor. (Om våra fönsterexperter måste flytta dem behöver vi tyvärr debitera en timkostnad för detta.)
 • Har du fönsterlås? Glöm inte att lägga fram nyckel!
 • Finns det några skador? (repade eller spruckna glas, fel på låsvred, trasiga persienner eller liknande). Berätta det för oss innan vi börjar putsa! Skadade/spruckna fönster putsas ej.
 • Glöm inte informera oss om du har inglasad balkong eller altan och vill att vi putsar även där.

Det går fortare än många tror! 
Tidsåtgången beror naturligtvis på antalet fönster, typ av fönster och hur de är placerade. Om du bara vill ha en tidsuppskattning så får du gärna kontakta oss, så hjälper vi dig så gott vi kan.

Du behöver inte ha något rengöringsmedel eller utrustning hemma.
HomeMaid står för både materiel och fönsterputsmedel. Om det finns fönster som är mycket svåra att komma åt så vill vi gärna veta det i förväg, för då kan vi ibland behöva specialutrustning. 

Regn? Inga problem.
Regn i sig är sällan ett problem, så länge det inte är ett riktigt rejält ösregn. Kyla och blåst är de två vanligaste hindren. Om vår personal bedömer att de inte kan göra ett bra jobb på grund av detta, så bokar vi självklart om fönsterputsningen till ett annat tillfälle. 

Vi ordnar med RUT-avdrag - du behöver inte göra någonting.
RUT-avdraget görs automatiskt. Vi rapporterar in till Skatteverket och du får en faktura där RUT-avdraget redan är gjort. För mer information kan du läsa här.

 

 • Därför ska du anlita oss för din fönsterputs
 • Trygghet för kunder och anställda

  Säkerhetstänkandet är genomgående i hela vår verksamhet och i alla våra rutiner. Vår ansvarsförsäkring är din trygghet.

 • Utbildad personal med riktiga löner

  Våra medarbetare är utbildade, har riktiga anställningar med kollektivavtal, försäkringar, avtalspension och rättvisa arbetsvillkor.

 • Nöjd kund-garanti

  Är du inte nöjd med resultatet, kontakta oss inom 48 timmar så åtgärdar vi detta så snart vi kan. Vi vill självklart att du ska vara nöjd med våra tjänster!

Presentkort som gör skillnad
Varför inte ge bort lite mer tid i vardagen till någon som du bryr dig om? Att få hjälp med städning eller fönsterputs kan betyda oerhört mycket. 

Här beställer du presentkort

 

Barncancerfonden

Barn och cancer hör inte ihop. Gör som vi, stöd Barncancerfonden. Tillsammans håller vi cancer borta från barn!

Vi på HomeMaid stödjer med stolthet Barncancerfonden