Fyll i uppgifter här

Fönsterputs

Behöver du hjälp med din fönsterputs? HomeMaids fönsterexperter erbjuder bästa möjliga fönsterputsning och gör jobbet lika snabbt som effektivt.

Anlita Homemaid för din fönsterputsning, oavsett fönstertyp - vi är ledande inom allt gällande hushållsnära tjänster. Vi städar på över 60 orter i hela landet och har över 20 års erfarenhet inom branschen.

Så går det till

Fyll i vårt kontaktformulär med ditt postnummer för att få en prisuppskattning. I prisuppskattningsverktyget kan du ange:

 • Hur många fönster som ska putsas
 • Vilken typ av fönster som ska putsas (två sidor, fyra sidor, sex sidor eller överhängda fönster)
 • Om fönstren har spröjs eller inte

Har du några speciella krav eller frågor så är det bara att höra av dig till oss via mejl eller telefon till ditt lokala Homemaid-kontor. Därefter får du det uppskattade priset på en fönsterputsning samt kan lämna dina uppgifter för en bokningsförfrågan.

Vilka typer av fönsterputsningstjänster finns det?

Boka fönsterputsning vid behov

För dig som känner att det vore skönt att kunna vara ute och njuta av vårsolen istället för att putsa fönster är denna tjänsten den perfekta lösningen. Du bedömer själv när det är dags, kontaktar oss och bokar en tid. 

Abonnemangsputs

Om du vill slippa att tänka på det där med fönsterputs är ett abonnemang den bästa lösningen. Vi bedömer tillsammans med dig hur ofta fönstren behöver putsas och planerar tillfällen i samråd med dig, därefter kan du koppla av och låta oss sköta jobbet.

Fönsterputs hos privatpersoner 

Vi putsar fönster hemma hos privatpersoner - i lägenheten, villan, radhuset eller sommarstugan. Tänk på att även invändiga glasytor så som spegelväggar, glashyllor och glasräcken kan må bra av en putsning ibland, även om de inte smutsas lika hårt.  

Fönsterputs hos företag 

HomeMaids fönsterputsare har stor erfarenhet att tvätta fönster hos företag. Allt från skolor, hotell och kontor till butiker. Tänk på att även invändiga ytor så som glasväggar till konferensrum och avskiljare i kontorslandskap mår bra av att putsas. 

"Jag vill bara tacka så mycket för den fina fönsterputs ni fixade hos oss. Vi har en del gamla fönster som jag har haft problem att putsa själv. Så här fina har de inte varit sedan vi flyttade in i huset."

 

Våra populäraste orter

Vanliga frågor om fönsterputsning

Hur lång tid tar en fönsterputsning? 

Tidsåtgången beror naturligtvis på antalet fönster, deras läge och vilken typ av fönster det rör sig om. Om du enbart är i behov av en tidsuppskattning får du gärna kontakta oss på HomeMaid så hjälper vi dig efter bästa förmåga.

Måste jag ha egen fönsterrengöring hemma?

Nej, HomeMaid står för såväl materiel som medel för fönsterputs. Om det finns fönster som av en eller annan anledning är mycket svåråtkomliga uppskattar vi att få information om detta i förväg då specialutrustning i vissa fall kan behövas. 

Vid putsning av fönster utomhus - Vad händer om det regnar?

Regn i sig är sällan ett problem så länge det inte är mycket rikligt. Kyla och blåst är de två vanligaste problemen. Om vår personal bedömer att ett fullgott jobb inte kan utföras bokar vi självklart om fönsterputsningen till ett annat tillfälle. 

Hur gör jag för att få RUT-avdrag på den utförda fönsterputsen?

Det sker automatiskt. Vi rapporterar in till Skatteverket och du får en faktura där RUT-avdraget redan är gjort. Om du vill ha ytterligare information kan du läsa mer här.

 • Därför ska du anlita oss för din fönsterputs
 • Trygghet för kunder och anställda

  Säkerhetstänkandet är genomgående i hela vår verksamhet och i alla våra rutiner. Vår ansvarsförsäkring är din trygghet.

 • Utbildad personal med riktiga löner

  Våra medarbetare är utbildade, har riktiga anställningar med kollektivavtal, försäkringar, avtalspension och rättvisa arbetsvillkor.

 • Nöjd kund-garanti

  Bedömning av städning kan vara subjektivt. Är du inte helt nöjd med resultatet så åtgärdar vi det direkt.

Presentkort som gör skillnad
Varför inte ge bort lite mer tid i vardagen till någon som du bryr dig om? Att få hjälp med städning eller fönsterputs kan betyda oerhört mycket. 

Här beställer du presentkort