Vad ingår i kontorsstädning?

Precis det ni vill! Vi älskar att lösa både vardagliga och ovanliga problem.

Vi sköter gärna trappstädning, golvvård, storstädning, tar hand om växter, fyller på med förbrukningsmaterial och annat som ökar trivsel och produktivitet. Vi kommer förstås med rekommendationer utifrån vår erfarenhet, men era egna behov känner ni bäst själva. För kontorsutrymmen är behovet mindre än för ett kök eller en verkstadsyta — men ni kanske har alla tre?

Vi på HomeMaid gör en fullständig kontorsstädning som låter er fokusera på jobbet och leverera resultat, helt enkelt. Resten sköter vi.

Vad kostar det?

Priset på företagsstädning varierar och beror bland annat på var era lokaler ligger, hur stora de är samt, förstås, exakt vad ni vill ha hjälp med. När ni fyllt i formuläret här nedan så hör vi snart av oss. Vi bokar ett startmöte där vi går igenom era önskemål och behov, och tillsammans bestämmer hur vi kan hjälpa er på bästa sätt. Sedan får ni ett prisförslag. När ni är nöjda, så är allt klart för att teckna ett avtal. Sedan kör vi igång, och ni kan snart njuta av en ren och trivsam arbetsplats!