Sedan 2000 ligger huvudkontoret i Halmstad, men HomeMaid finns idag från Skåne i söder till Sundsvall i norr. Bolaget är börsnoterat sedan november 2005. Som medlem i Almegas branschorganisation för hushållsnära tjänster driver vi frågan om försäkringar, pensionsavtal och trygghet på arbetet.

Så tänker vi

Vårt uppdrag

HomeMaid finns till för att vi behövs. Vi vet hur svårt det kan vara att få tiden att räcka till åt jobb, familj, återhämtning och hushållssysslor. Vårt uppdrag är att hjälpa dig skapa en vardag som du trivs med, och som fungerar. Att ta hjälp av ett proffs är ofta en stor lättnad. Du kan släppa tankarna på städningen och känna dig trygg i vetskapen att det blir ordentligt gjort. Vi på HomeMaid har i snart 25 år tagit hand om städningen av tusentals svenska hem och hjälpt våra kunder att lägga vardagspusslet. Vi brinner för att skapa en enklare, renare vardag för dig, ett liv med lugn och ro och färre måsten.

Medarbetare med justa villkor

För oss är det självklart att våra medarbetare har rimliga löner, kollektivavtal och humana arbetsvillkor. HomeMaid är medlem i Almega och har kollektivavtal med Kommunal. Här kan du läsa mer om hur vi tar ansvar för våra medarbetare.

Miljö och hållbarhet

Vi är en av de större aktörerna i vår bransch. Det innebär ett stort ansvar, eftersom vi kan påverka så mycket genom vilka medel och metoder vi använder, hur vi arbetar och hur vi transporterar oss. Du kan läsa mer om vårt miljö- och hållbarhetsarbete här.

Så tycker våra kunder

Sedan 1997 har HomeMaid avlastat och hjälpt människor att få ihop vardagspusslet, och servat företag genom att skapa rena, trivsamma miljöer. Vi vill gärna höra vad du tycker; du som kund kan hjälpa oss att bli ännu bättre. Skriv en rad och berätta vad du tycker!