Välkommen till oss på HomeMaid i Uppsala! Vi servar även: Tierp, Sunnersta, Östhammar, Örsundsbro och allt däremellan

I staden som huserar nordens äldsta universitet, som är Carl von Linnés födelseort och Pelle Svanslös hemstad är vi 75 personer som varje dag gör vårt allra bästa för att våra kunder ska trivas hemma och hinna med vardagen. Vi täcker in ett stort område, från Tierp i norr till Sunnersta i söder, Östhammar i öster till Örsundsbro i väster. Dessutom har vi ett specialutbildat team av fönsterproffs, som vet hur fönsterrutor blir riktigt skinande rena och fina.

Vi är experter på att få ditt hem skinande rent och fräscht.
Vi hjälper gärna till att skräddarsy en lösning för ditt unika behov för att underlätta just din vardag, oavsett om det gäller hemstädning, flyttstädning, storstädning eller andra liknande utmaningar i vardagen. Ring oss gärna så hjälper vi dig.

Våra områdeschefer heter Kasia Von Bahr, Victoria Ekman och Therese Palm. Vill du prata med någon av dem eller med någon annan av oss som jobbar i här i Uppsala, är du välkommen att ringa oss på 018–15 35 50 eller maila: uppsala@homemaid.se

Välkommen hit, välkommen hem!

Vi hörs!

"Hej! Hälsa och tacka Simon: I dag kändes det extra bra att komma hem till en välstädad bostad och med lyxen bäddning, disk och vädrade mattor. Jag har haft en jobbig dag på arbetet, och mådde bra av att komma hem till välkomnande lägenhet."
Områdeschef
Kasia von Bahr
Områdeschef
Victoria Ekman
Områdeschef
Therese Palm

Uppgifter om din bostad

HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid i Uppsala!
Telefon
018-15 35 50
Adress
Bergsbrunnagatan 28, 753 23 Uppsala
Öppettider
Måndag till Fredag 7.30-16.30

Våra tjänster i Uppsala

Lediga jobb

RUT – så funkar det
Från den 1 juli 2009 gäller direktavdrag för hushållsnära tjänster. Det betyder att du bara betalar 50 procent av arbetskostnaden vid köptillfället. Du behöver varken fylla i blanketter eller kontakta Skatteverket – det fixar vi.

Läs mer