heroimage
Uppgifter om din bostad

Våra bokningsvillkor

Det är enkelt att bli kund hos HomeMaid. För att underlätta i kommunikationen mellan oss finns det några saker att tänka på.

ATT BLI KUND

Efter vår kontakt, via hembesök, telefonsamtal eller video där vi uppskattar tiden det tar att städa ditt hem mejlar vi dig en offert. För att ge ditt nya liv hemma en riktig kickstart rekommenderar vi en startstädning.

FAST MÅNADSKOSTNAD MED ABONNEMANGSAVTAL

Du som kund hos oss har samma månadskostnad varje månad. 
Exempel:
Städ varje vecka: vissa månader får du hemservice fem gånger. Du betalar därför för 4,33 gånger varje månad.
Städ varannan vecka: vissa månader får du hemservice tre gånger. Du betalar därför för 2,167 gånger varje månad. Kostnaden är alltid densamma, vilket ger dig full koll på ekonomin.  Fakturan skickas till dig via e-post. Kan du inte ta emot elektronisk faktura kontakta oss så hjälper vi dig självklart .

TIMBANK

Vid abonnemangsavtal med jämn fakturering och timbank, sker fakturering som vanligt. Timmarna sparas i timbank och bokas om till ett senare tillfälle tillsammans med kunden. Timmarna för de olika tjänsterna har olika värde, t.ex. en veckostädningstimme kan ej rakt av bytas mot en fönsterputstimme. Saldot i timbanken ska inte överstiga en månads hemservice. 

GARANTI OCH KVALITET

Vi vill självklart att du ska vara nöjd med våra tjänster. Skulle ni upptäcka att vi missat något vi kommit överens om, meddela detta snarast, senast inom 24 timmar så kommer vi och åtgärdar detta så snart vi kan. Vi jobbar aktivt med kvalitetskontroller och utbildning av vår personal.• Fakturering sker månadsvis i efterskott. Det gäller både abonnemangstjänster och enstaka uppdrag. Du som abonnerar på hemstädning kan även välja autogiro som betalningsmetod. 

• HomeMaid AB förbehåller sig rätten att inhämta kreditupplysning innan avtal ingås, samt möjligheten att avböja att ingå avtal mot bakgrund av vad som framgår av kreditupplysningen.

RUT – så funkar det
Från den 1 juli 2009 gäller direktavdrag för hushållsnära tjänster. Det betyder att du bara betalar 50 procent av arbetskostnaden vid köptillfället. Du behöver varken fylla i blanketter eller kontakta Skatteverket – det fixar vi.

Läs mer

 

Sofias änglar

Vi på HomeMaid är stolt samarbetspartner till Sofias Änglar.