HomeMaid i Öckerö

Att bo på en ö är en speciell känsla, det vet vi på HomeMaid mycket väl. Det innebär speciella utmaningar, inte minst när det gäller pendlingen. Ändå är det en viss känsla. En samhörighet som är unik. Låt oss på HomeMaid ge dig lite mer tid att njuta av alla fördelar ölivet innebär. 

De natursköna öarna i Öckerö kommun har en historia nästan lika gammal som Sveriges. Det var här Norska kungar byggde ett hus när de samlade sin flotta. Det var från Hälsö som Manne Johansson gav sig ut en natt för att hitta den sjunkna ubåten Ulven och på Öckerö den legendariska smugglarkungen Ernst Bremer höll till.

Känslan när man kör av färjan efter en lång dag och möts av havsluften och lugnet våra öar ger är svårslagen. Vore det inte skönt om du kunde lägga ett par måsten åt sidan för att njuta mer av naturpromenader, mys där hemma när höststormarna drar in eller en tur med båten en fin sommardag. 

Vi erbjuder veckostädning varje, varannan eller var fjärde vecka. Utöver det kan vi erbjuda storstäd inför långhelger och speciella tillfällen samt flyttstädning, fönsterputs, kontorsstäd och mycket mer.

Varmt välkommen till oss!

Uppgifter om din bostad
kvm
HomeMaid HomeMaid i Öckerö
Telefon
031-28 27 27
Öppettider
Vår kundtjänst når du på telefon måndag-fredag 07:00-16:30

Våra tjänster i Öckerö