Välkommen till oss på HomeMaid i TRE-stad

Gnisselfri vardag! Visst vore det skönt att släppa tankarna på alla måsten och istället åka ut och ta en picknick med familjen? Vi på HomeMaid i TRE-stad gör varje dag vårt bästa för att våra kunder ska hinna med mer trevligheter i vardagen och trivas hemma.

Letar du efter en städfirma i Tre-stad som både är personlig, professionell och som dessutom lyfter en tyngd från dina axlar i vardagen? Få tid över till det som är viktigt på riktigt!

Behöver du en storstädning för att släkten kommer på besök, hjälp med trädgårdsarbetet där löven behöver krattas, eller hjälp att få bort senaste veckans slit och släp som sätter sina spår i hall, toaletter och kök?

Vi vet hur det är när vardagen fylls av måsten. Vi gör vårt allra bästa varje dag, med både hemstädning, fönsterputs, strykning och trädgårdsskötsel för att våra kunder ska trivas hemma och hinna med vardagen.

Kontakta oss genom att ringa 031-28 27 27 eller skicka ett mail till oss på: trestad@homemaid.se

Vi hörs!

Uppgifter om din bostad
kvm
HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid i TRE-stad
Telefon
031-28 27 27
Adress
Verkmästarevägen 5E, 461 37 Trollhättan
Öppettider
Måndag till Fredag 7.00-16.30

Våra tjänster i Tre-stad

Barncancerfonden

Barn och cancer hör inte ihop. Gör som vi, stöd Barncancerfonden. Tillsammans håller vi cancer borta från barn!

Vi på HomeMaid stödjer med stolthet Barncancerfonden

Presentkort som gör skillnad
Varför inte ge bort lite mer tid i vardagen till någon som du bryr dig om? Att få hjälp med städning eller fönsterputs kan betyda oerhört mycket. 

Här beställer du presentkort