Välkommen till oss på HomeMaid i Stockholm! bästa städfirman i Stockholm sedan 2001

På HomeMaid i Stockholm är vi stolta över det vi gör. Vi är en städfirma i Stockholm, har över 15 års erfarenhet och framför allt Stockholms bästa städpersonal. Vi är säkra på att du kommer att bli nöjd med oss och vi erbjuder nöjd kund-garanti på våra hemstäd. 

Vi på HomeMaid i Stockholm kan och älskar den här staden. Vi har lång erfarenhet och stor förståelse för våra kunder. Vi vet att de som bor i Stockholm möter unika utmaningar. Att det ibland går fortare att åka från Gävle till Stockholms city än från Nacka eller Djursholm.

Från vårt vackra kontor på Esplanaden i Sundbyberg, beläget ett stenkast från Stockholms hjärta, så servar vi hela Stockholms län. Bland annat:

  • Stockholm City
  • Nacka / Värmdö
  • Lidingö / Djurgårdsstaden
  • Ursvik /Sundbyberg
  • Solna

På HomeMaids städfirma i Stockholm har vi ett erfaret team serviceassistenter och teamledare som stolt levererar en service i toppklass. Allt för att du ska kunna komma hem till ett skinande rent hem.

I Stockholm erbjuder vi förutom hemstädning, även en rad andra tjänster som flyttstädning, visningsstädning och storstädning, med mera. Vi siktar på att vara en pålitlig, personligt städföretag som kan ta hand om alla aspekter av hushållsnära tjänster.  För våra kunder är vi alltid bara ett samtal bort, oavsett ärende och önskemål.

Vi kan Stockholm, oavsett om det handlar om Stockholms innerstad, omkringliggande skärgårdskommuner eller kranskommunerna och Stockholms förorter. Vi vet att varje del av staden, och dess tillhörande orter, har sina egenheter och unika charm men vad viktigare är att vi kan få ditt hem riktigt skinande rent, vare sig du bor i lägenhet innanför tullarna eller villa utanför Stockholms stad. 
 
Områdesansvariga
Zarah, Triin, Robin och Oksana

”Fantastiskt! Stort tack för extremt bra service – ni imponerar för varje gång!”
”Hej Världens Absolut Bästa! Tack så jättemycket för hjälpen. Så tar vi fönsterputsning i Januari/Februari sedan från timbanken istället. Beställer detta efter jul helgen. Tack för all hjälp under året. Du/Ni/HomeMaid/Grazyna är jättebra    !!! God Jul & Gott Nytt År ! Leif”

Uppgifter om din bostad

HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid i Stockholm!
Telefon
08-556 954 44
Adress
Esplanaden 3A, 172 67 Sundbyberg

Våra tjänster i Stockholm

Lediga jobb

RUT – så funkar det
Från den 1 juli 2009 gäller direktavdrag för hushållsnära tjänster. Det betyder att du bara betalar 50 procent av arbetskostnaden vid köptillfället. Du behöver varken fylla i blanketter eller kontakta Skatteverket – det fixar vi.

Läs mer