Experter på städning i Stockholm

På HomeMaid i Stockholm är vi stolta över det vi gör. Vi är en städfirma med över 15 års erfarenhet och framför allt Stockholms bästa städpersonal. Vi är säkra på att du kommer att bli nöjd med oss och vi erbjuder nöjd kund-garanti på våra hemstäd. 

Vi på HomeMaid i Stockholm kan och älskar den här staden. Vi har lång erfarenhet och stor förståelse för våra kunder. Vi vet att de som bor i Stockholm möter unika utmaningar. Att det ibland går fortare att åka från Gävle till Stockholms city än från Nacka eller Djursholm.

Från vårt kontor på Vasagatan i Sundbyberg, beläget ett stenkast från Stockholms hjärta, så servar vi hela Stockholms län. Vi har ett erfaret team serviceassistenter och teamledare som stolt levererar en service i toppklass. Allt för att du ska kunna komma hem till ett skinande rent hem.


15 års erfarenhet av städtjänster i Stockholm

I Stockholm erbjuder vi förutom hemstädning, även en rad andra tjänster som flyttstädning, visningsstädning, fönsterputsning och storstädning, med mera. För företag kan vi hjälpa till med kontorsstädning och trappstädning. Vi siktar på att vara en pålitlig, personligt städföretag som kan ta hand om alla aspekter av hushållsnära tjänster. För våra kunder är vi alltid bara ett samtal bort, oavsett ärende och önskemål.

Vi kan Stockholm, oavsett om det handlar om Stockholms innerstad, omkringliggande skärgårdskommuner eller kranskommunerna och Stockholms förorter. Vi vet att varje del av staden, och dess tillhörande orter, har sina egenheter och unika charm men vad viktigare är att vi kan få ditt hem riktigt skinande rent, vare sig du bor i lägenhet innanför tullarna eller villa utanför Stockholms stad. 
 

Uppgifter om din bostad
kvm
HomeMaid Experter på städning i Stockholm
Telefon
08-556 954 44
Adress
Vasagatan 12 D, 172 67 Sundbyberg
Öppettider
8-17 måndag till fredag

Våra tjänster i Stockholm

Vi är med i kampen mot barncancer – det är vi stolta över!

Barn och cancer hör inte ihop. Gör som vi, stöd Barncancerfonden. Tillsammans håller vi cancer borta från barn!

Presentkort som gör skillnad
Varför inte ge bort lite mer tid i vardagen till någon som du bryr dig om? Att få hjälp med städning eller fönsterputs kan betyda oerhört mycket. 

Här beställer du presentkort