Välkommen till HomeMaid i Knivsta! Vi servar även: Krusenberg och Norrtälje

Bland daggstänkta berg kommer vi städa ditt hus ”fallera”. Både väg och skola är uppkallad efter nationalskalden Olof Thunman som skrev ”Vi går över daggstänkta berg”. I denna Uppländska idyll är vi 12 personer som fejar och fixar och krattar löv för att våra kunder ska hinna med vardagen. Vi arbetar i ett stort område, från Krusenberg i norr till Märsta i söder, Sigtuna i väster och Norrtälje i öster.


Vi är experter på att få ditt hem skinande rent och fräscht


Vi hjälper gärna till att skräddarsy en lösning för att underlätta just din vardag. Dessutom har vi ett specialutbildat team av fönsterproffs, som vet hur fönsterrutor blir riktigt skinande rena och fina. Ring oss gärna så hjälper vi dig. Vi har idag inget kontor i Knivsta utan utgår ifrån vårt kontor i Uppsala.

Vill du prata med någon av oss som jobbar i Knivsta är du välkommen att ringa 018-15 35 50 eller maila oss på: knivsta@homemaid.se

 

Marie Kolding
Kundtjänst
Marie Kolding
Områdes­ansvarig
Maria Andersson
Uppgifter om din bostad
kvm
HomeMaid Välkommen till HomeMaid i Knivsta!
Telefon
018-15 35 50
Öppettider
Måndag - tredag 7.30-16.30

Våra tjänster i Knivsta

RUT – så funkar det
Från den 1 juli 2009 gäller direktavdrag för hushållsnära tjänster. Det betyder att du bara betalar 50 procent av arbetskostnaden vid köptillfället. Du behöver varken fylla i blanketter eller kontakta Skatteverket – det fixar vi.

Läs mer