Välkommen till HomeMaid i Knivsta! Vi servar även: Krusenberg och Norrtälje

Bland daggstänkta berg kommer vi städa ditt hus ”fallera”. Både väg och skola är uppkallad efter nationalskalden Olof Thunman som skrev ”Vi går över daggstänkta berg”. I denna Uppländska idyll är vi 12 personer som fejar och fixar och krattar löv för att våra kunder ska hinna med vardagen. Vi arbetar i ett stort område, från Krusenberg i norr till Märsta i söder, Sigtuna i väster och Norrtälje i öster.

Vi är experter på att få ditt hem skinande rent och fräscht.
Vi hjälper gärna till att skräddarsy en lösning för att underlätta just din vardag. Dessutom har vi ett specialutbildat team av fönsterproffs, som vet hur fönsterrutor blir riktigt skinande rena och fina. Ring oss gärna så hjälper vi dig. Vi har idag inget kontor i Knivsta utan utgår ifrån vårt kontor i Uppsala.

Vår Områdeschef heter Kasia Von Bahr. Vill du prata med henne eller någon av oss som jobbar i Knivsta är du välkommen att ringa 018-15 35 50 eller maila oss på: knivsta@homemaid.se

Vi hörs!

 

"Kom hem igår och möttes av ett skinande hem. Gud så fint det var. Tjejerna hade gjort ett kanonjobb. Det var så roligt att komma hem."
"För min egen del var glädjen ännu större än vanligt vid förra städningen just för att jag inte slitit med att plocka undan och "tjata" på alla andra i familjen att plocka undan. Utan helt ovetande kom jag hem till ett fräscht och nystädat hem på kvällen."
Områdeschef
Kasia von Bahr
Uppgifter om din bostad
HomeMaid Välkommen till HomeMaid i Knivsta!
Telefon
018-15 35 50
Öppettider
Måndag - tredag 7.30-16.30

Våra tjänster i Knivsta

RUT – så funkar det
Från den 1 juli 2009 gäller direktavdrag för hushållsnära tjänster. Det betyder att du bara betalar 50 procent av arbetskostnaden vid köptillfället. Du behöver varken fylla i blanketter eller kontakta Skatteverket – det fixar vi.

Läs mer