heroimage
HomeMaid <3 Bjurfors
HomeMaid erbjuder vi dig som kund hos Bjurfors städtjänster till extra förmånliga priser!
Ta del av Bjurfors specialerbjudande

HomeMaid <3 Bjurfors

Vi vet hur otroligt skönt det är att komma hem till ett nystädat hem. Det är därför vi på HomeMaid finns. Vi erbjuder dig som kund till Bjurfors 3h gratis städ vid tecknande av abonnemang. Gäller vid städ minst varannan vecka, en gång per hushåll.

Prislista Hemstäd

Från 245:-/h med Rut-avdrag.
Reskostnad tillkommer. Erbjudandet gäller endast på orter HomeMaid har verksamhet på. Du hittar dem alla här.

Så här blir du kund

Fyll i formuläret längst ner på sidan med dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig för att boka ett kostnadsfritt kundbesök. Uppge att förfrågan avser "Bjurfors”.

Så städar vi dina rum  

För att få bästa möjliga städresultat rekommenderar vi att det är undanplockat i hemmet när vi kommer. Här följer en detaljerad genomgång av vad som ingår vid en hemstäd i olika rum.  

Kan ni hjälpa mig med...?

Ja. I regel kan vi det. Utöver den vanliga städningen är det vanligt att vi hjälper våra kunder med vardagssysslor som att byta sängkläder, styrka skjortor, byta handdukar, vika tvätt eller göra rent ugn och kylskåp. Om det är något du undrar över, säg bara till så kan vi säkert lösa det åt dig. 

Alla HomeMaids tjänster

Alla tjänster vi erbjuder kan du läsa mer om här

Dina kontaktuppgifter

Vi är med i kampen mot barncancer – det är vi stolta över!

Barn och cancer hör inte ihop. Gör som vi, stöd Barncancerfonden. Tillsammans håller vi cancer borta från barn!

RUT – så funkar det
Från den 1 juli 2009 gäller direktavdrag för hushållsnära tjänster. Det betyder att du bara betalar 50 procent av arbetskostnaden vid köptillfället. Du behöver varken fylla i blanketter eller kontakta Skatteverket – det fixar vi.

Läs mer