Välkommen till oss på HomeMaid i Vellinge!

Vellinge är mer än bara en stad. Här finns allt från fantastisk natur och närheten till våra vackra stränder och så HomeMaid – ett kunnigt team av grymma serviceassistenter som dagligen gör vårt bästa för att våra kunder ska kunna komma hem till ett skinande rent hem. 

Förutom hemstädning erbjuder vi även storstädning, flyttstädning, fönsterputsning och trädgårdsskötsel. För företag erbjuder vi kontorsstädning och trappstädning. Om du planerar att flytta så kan vi också sköta din visningsstädning. 

Våra områdesansvariga heter Frederick Jaynes och Liza Hallberg. Vill du komma i kontakt med någon av dem eller med någon annan av oss som jobbar i här i Vellinge, är du välkommen att maila: vellinge@homemaid.se 

Vi hörs!

 

"Bokar storstäd utöver vårt ordinarie städ 2-3 tillfällen per år och det är så skönt!"
Frederick Jaynes
Områdesansvarig
Frederick Jaynes
Områdesansvarig
Liza Hallberg
Uppgifter om din bostad
HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid i Vellinge!
Telefon
040-689 33 70
Öppettider
Måndag till Fredag 07.00-16.30

Våra tjänster i Vellinge

Presentkort som gör skillnad
Varför inte ge bort lite mer tid i vardagen till någon som du bryr dig om? Att få hjälp med städning eller fönsterputs kan betyda oerhört mycket. 

Här beställer du presentkort

 

RUT – så funkar det
Från den 1 juli 2009 gäller direktavdrag för hushållsnära tjänster. Det betyder att du bara betalar 50 procent av arbetskostnaden vid köptillfället. Du behöver varken fylla i blanketter eller kontakta Skatteverket – det fixar vi.

Läs mer