Välkommen till HomeMaid i Trelleborg! Din personliga städfirma i Trelleborg

När veckans slit och släp satt sina spår i hemmets alla rum, då finns vi på HomeMaid där för dig. Varje dag gör vi vårt allra bästa för att våra kunder ska trivas hemma och hinna med vardagen. Vi hjälper till med bland annat städning, flyttstädning, storstädning, visningsstädning och kontorsstädning, samt strykning och trädgårdsskötsel och täcker in ett stort område i södra Skåne. Dessutom har vi ett specialutbildat team av fönsterproffs som tar hand om din fönsterputsning i Trelleborg, som vet hur fönsterrutor blir riktigt skinande rena och fina.

HomeMaid är även leverantör av omsorgstjänster till Trelleborgs Kommun. Det betyder att du som behöver hjälp i din vardag kan välja HomeMaid för omsorg genom kommunen. Ring oss gärna om du vill veta mer om hur du går ska gå tillväga.

Vill du komma i kontakt med någon av oss som arbetar i Trelleborg är du varmt välkommen att kontakta oss på 0410–72 23 00 eller skicka ett mail till: trelleborg@homemaid.se

Varma hälsningar från Frederick och Emma med personal!

 

"Tack för info och framförhållningen! Vi vill återigen framföra att vi är otroligt nöjda. Det är en fröjd att kliva innanför dörren på kvällen när ni har varit hos oss."
Frederick Jaynes
Områdesansvarig
Frederick Jaynes
Områdesansvarig
Liza Hallberg

Uppgifter om din bostad

HomeMaid Välkommen till HomeMaid i Trelleborg!
Telefon
0410–72 23 00
Öppettider
Måndag till Fredag 07.00-16.30

Våra tjänster i Trelleborg

RUT – så funkar det
Från den 1 juli 2009 gäller direktavdrag för hushållsnära tjänster. Det betyder att du bara betalar 50 procent av arbetskostnaden vid köptillfället. Du behöver varken fylla i blanketter eller kontakta Skatteverket – det fixar vi.

Läs mer