Välkommen till oss på HomeMaid i Sölvesborg!

Här på Listerlandet gör vi varje dag vårt allra bästa för att våra kunder ska slippa vardagsstressen och trivas hemma. Medan du tar dig an arbete, leker med barnen, promenerar på Ryssberget, går på Sweden Rock eller bara ”är”, så tar vi på hand om ditt hem, städar och fixar, tvättar och stryker. Dessutom har vi ett specialutbildat team av fönsterproffs, som vet hur fönsterrutor blir riktigt skinande rena och fina.

Vill du komma i kontakt med någon av oss som arbetar här är du mer än välkommen att kontakta oss på 0456–64 45 80 eller skicka ett mail till: solvesborg@homemaid.se

Vi ser fram emot att få underlätta för dig i din vardag
Hälsar Josefine med personal

 

"Så underbart att komma hem till en lägenhet som är ny städad, fin och ren. Jag är supernöjd och ser fram mot ett samarbete med er. Er personal får gärna ta en frukt eller annat som jag har framme, inga problem."
Josefine Andersson
Områdesansvarig
Josefine Andersson
Uppgifter om din bostad
HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid i Sölvesborg!
Telefon
0456-64 45 80
Öppettider
Måndag till Fredag 07.00-16.30

Våra tjänster i Sölvesborg

RUT – så funkar det
Från den 1 juli 2009 gäller direktavdrag för hushållsnära tjänster. Det betyder att du bara betalar 50 procent av arbetskostnaden vid köptillfället. Du behöver varken fylla i blanketter eller kontakta Skatteverket – det fixar vi.

Läs mer