Välkommen till oss på HomeMaid i Ludvika! Vi servar hela Ludvika kommun, Grängesberg, Smedjebacken

Mitt i Ludvika, vår stad som är omgiven av natursköna skogar, otaliga sjöar och ett fantastiskt vackert landskap, finns vi. Vi på HomeMaid har levererat hushållsnära tjänster i Ludvika sedan 2001. I dagsläget är vi 10 erfarna och kunniga personer som gör vårt allra bästa för att våra kunder ska trivas hemma och hinna med vardagen. Vi är ett glatt gäng som ser fram emot att få ta hand om ditt hem. Vi levererar tjänster i hela Ludvika kommun. Utöver hemstädning, hjälper vi dig gärna med fönsterputs, storstädning, visningsstädning, flyttstädning och kontorsstäd. Vi kan det mesta!

Vår regionchef heter Susanne Moffat och områdesansvariga är Amanda Frieberg och Mariie Jokela. Vill du prata med henne eller någon av oss andra som jobbar i Ludvika, är du välkommen att ringa 0240–57 03 00
eller maila oss på: ludvika@homemaid.se

Vi hörs!

 

"Fredrik var tillfälligt hos oss under gårdagen och städade. Han gjorde generellt ett mycket bra och noggrant jobb. Vill särskilt belysa att vi är extremt nöjd med jobbet han gjort med vår induktionshäll! För ett par år sedan blev, till vår besvikelse, glasskivan på vår nya häll "sönderbränd". Varken vi eller någon annan har lyckats få den ren och vi har trott att den varit förstörd. Vet inte hur han bar sig åt, men han lyckades uppenbarligen. Framför vårt tack till honom!"

 

Susanne Moffat
Regionchef
Susanne Moffat
Sara Kårbro Hawerman
Kontorschef
Sara Kårbro Hawerman
Karin Kvernplassen
Kundtjänst
Karin Kvernplassen
Amanda Frieberg
Områdeschef
Amanda Frieberg
Mariie Jokela
Områdeschef
Mariie Jokela
Uppgifter om din bostad
kvm
HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid i Ludvika!
Telefon
0240–57 03 00
Adress
Storgatan 19, 771 30 Ludvika

Våra tjänster i Ludvika

Lediga jobb

RUT – så funkar det
Från den 1 juli 2009 gäller direktavdrag för hushållsnära tjänster. Det betyder att du bara betalar 50 procent av arbetskostnaden vid köptillfället. Du behöver varken fylla i blanketter eller kontakta Skatteverket – det fixar vi.

Läs mer