Välkommen till oss på HomeMaid i Kalmar! Vi servar även: Nybro, Ljungbyholm, Linsdal, Färjestaden och resten av Öland

Visst skulle det vara skönt om alla pusselbitar på hemmaplan föll på plats medan du under tiden lägger ditt fokus på jobbet eller med nära och kära? Vi på HomeMaid i Kalmar är ett team med energiska och engagerade tjejer och killar som ser dina behov och har dina önskemål i fokus. Dessutom har vi ett specialiserat team inom fönsterputs som vet hur dina fönsterrutor blir skinande rena. Vi hjälper våra kunder med bland annat hemstädning, strykning och trädgårdsskötsel. Vårt geografiska område runt Kalmar sträcker sig från såväl Nybro, Ljungbyholm vidare mot Lindsdal och Färjestaden och såklart på solens och vindarnas ö.

Även du som har sommarboende i regionen är välkommen att kontakta oss! Vi städar och klipper gräset innan du kommer ut och när du sedan lämnar för hösten kan vi ta hand om fallfrukt och löv såväl som dammråttor.

Kontakta oss gärna på 0480–72 40 90 eller skicka mail till: kalmar@homemaid.se

Varma hälsningar Maria med personal

Vi hörs!

Kontorschef
Malin Pedersen
”Hej! Ville bara tala om att Robert som var här idag och städade hos oss gjorde ett kanonjobb! Både snabb och noggrann så vi ville att ni skulle veta det. Jag sa det även till honom innan han gick härifrån." –Vänliga hälsningar Birgitta

Uppgifter om din bostad

HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid i Kalmar!
Telefon
0480-72 40 90
Adress
Nygatan 30, 392 34 Kalmar

Våra tjänster i Kalmar

Lediga jobb

RUT – så funkar det
Från den 1 juli 2009 gäller direktavdrag för hushållsnära tjänster. Det betyder att du bara betalar 50 procent av arbetskostnaden vid köptillfället. Du behöver varken fylla i blanketter eller kontakta Skatteverket – det fixar vi.

Läs mer