Välkommen till oss på HomeMaid - din städfirma i Kalmar!

Visst skulle det vara skönt om alla pusselbitar på hemmaplan föll på plats medan du under tiden lägger ditt fokus på jobbet eller med nära och kära? Vi på HomeMaid i Kalmar är ett team med energiska och engagerade tjejer och killar som ser dina behov och har dina önskemål i fokus. Dessutom har vi ett specialiserat team inom fönsterputs som vet hur dina fönsterrutor blir skinande rena. Vi hjälper våra kunder med bland annat hemstädning, strykning, storstädning, flyttstädning och trädgårdsskötsel. Vårt geografiska område runt Kalmar sträcker sig från såväl Nybro, Ljungbyholm vidare mot Lindsdal och Färjestaden och såklart på solens och vindarnas ö.

Även du som har sommarboende i regionen är välkommen att kontakta oss! Vi erbjuder städhjälp och klipper gräset innan du kommer ut och när du sedan lämnar för hösten kan vi ta hand om trädgårdsskötsel, fallfrukt och löv såväl som dammråttor och kvalstersanering.

Kontakta oss gärna på 0480–72 40 90 eller skicka mail till: kalmar@homemaid.se

Slå oss gärna en signal så hjälper vi er till en gnisselfri vardag!

Uppgifter om din bostad
kvm
HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid - din städfirma i Kalmar!
Telefon
0480-72 40 90
Adress
Nygatan 30, 392 34 Kalmar
Öppettider
Måndag till Fredag 07.00-16.30

Våra tjänster i Kalmar

RUT – så funkar det
Från den 1 juli 2009 gäller direktavdrag för hushållsnära tjänster. Det betyder att du bara betalar 50 procent av arbetskostnaden vid köptillfället. Du behöver varken fylla i blanketter eller kontakta Skatteverket – det fixar vi.

Läs mer