Välkommen till oss på HomeMaid i Falkenberg! Vi servar Falkenberg med omnejd

I Falkenberg, som har småstadens charm finns vi på HomeMaid. Varje dag gör vi vårt allra bästa för att våra kunder ska trivas hemma i ett rent och fräscht hem och hinna med i vardagen. Vi kan hjälpa både dig som bor vid Ätrans mynning i Falkenberg eller i Ätrandalens öppna landskap med naturen som granne. Sedan 1997 har vi hjälpt tusentals kunder att få mer tid för det som är viktigt på riktigt.

Våra utbildade medarbetare hjälper till att utrota dammråttorna så att hemmet blir en plats för mera mys och mindre stress. För oss är det självklart att alla våra medarbetare har kollektivavtal, ordentliga försäkringar, avtalspensioner och goda arbetsvillkor.

Vill du komma i kontakt med någon av oss som arbetar i Falkenberg är du varmt välkommen att kontakta oss på 0346-73 38 70 eller skicka ett mail till: falkenberg@homemaid.se

Kontakta oss på HomeMaid i Falkenberg så underlättar vi för dig i din vardag.

Slå oss gärna en signal så hjälper vi er till en gnisselfri vardag!

Uppgifter om din bostad
kvm
HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid i Falkenberg!
Telefon
0346-73 38 70
Adress
Ätrastigen 5A, 311 38 Falkenberg
Öppettider
Måndag till Fredag 07.00-16.30

Våra tjänster i Falkenberg

RUT – så funkar det
Från den 1 juli 2009 gäller direktavdrag för hushållsnära tjänster. Det betyder att du bara betalar 50 procent av arbetskostnaden vid köptillfället. Du behöver varken fylla i blanketter eller kontakta Skatteverket – det fixar vi.

Läs mer