Välkommen till oss på HomeMaid i Ängelholm!

Här i upplevelsernas stad, gör vi på HomeMaid ditt hem friskt och fräscht veckans alla dagar. Vi hjälper våra kunder med bland annat hemstädning, flyttstädning, storstädning, strykning och trädgårdsskötsel och täcker in ett stort geografiskt område runt Ängelholm. Dessutom har vi ett specialutbildat team av fönsterproffs som hjälper till med fönsterputsning i Ängelholm, som vet hur fönsterrutor blir riktigt skinande rena och fina.

Medan du tar dig en tur till Hembygdsparken tar vi på HomeMaid hand om ditt hem och ser till att det är riktigt magiskt rent när du kommer hem.

Kontakta oss gärna på HomeMaid i Ängelholm så underlättar vi för dig i din vardag. Ring oss på 0431–47 30 19 eller skicka ett mail till: angelholm@homemaid.se

Varma hälsningar från Pia med personal!

 

"Vi vill bara meddela att städningen som ni gör hemma hos oss är suverän. Det blänker överallt när vi kommer hem! Vi uppskattar verkligen ert jobb."
Pia Andersson
Områdesansvarig
Pia Andersson

Uppgifter om din bostad

HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid i Ängelholm!
Telefon
0431-47 30 19
Adress
Järnvägsgatan 45, 262 32 Ängelholm
Öppettider
Måndag till Fredag 07.00-16.30

Våra tjänster i Ängelholm

Lediga jobb

RUT – så funkar det
Från den 1 juli 2009 gäller direktavdrag för hushållsnära tjänster. Det betyder att du bara betalar 50 procent av arbetskostnaden vid köptillfället. Du behöver varken fylla i blanketter eller kontakta Skatteverket – det fixar vi.

Läs mer