Välkommen till oss på HomeMaid i Lund Vi servar Lunds kommun med omnejd

Här i Lund, idéernas stad, har också vi på HomeMaid många bra idéer rörande städning om hur vi kan hjälpa dig att få mindre måsten i vardagen. Varje dag gör vi vårt allra bästa för att våra kunder ska trivas hemma och hinna med. Vi fejar, tvättar, städar och stryker, vi fixar även trädgårdsskötsel. Dessutom har vi ett specialutbildat team av fönsterproffs som tar hand om all fönsterputsning i Lund, och som vet hur fönsterrutor blir riktigt skinande rena och fina.

Vill du komma i kontakt med någon av oss som arbetar i Lund är du varmt välkommen att kontakta oss på 046–13 85 35 eller skicka ett mail till: lund@homemaid.se

Kontakta oss på HomeMaid i Lund så underlättar vi för dig i din vardag.

Varma hälsningar från Fredrik med personal

 

"Vill också passa på att berätta att vi är väldigt nöjda med er som företag och i synnerhet Iwona som är fantastisk ☺"
Fredrik Trommer
Områdesansvarig
Fredrik Trommer

Uppgifter om din bostad

HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid i Lund
Telefon
046-13 85 35
Adress
Bankgatan 28 C, 223 52 Lund
Öppettider
Måndag till Fredag 07.00-16.30

Våra tjänster i Lund

Lediga jobb

Välkommen Stormtrivs
Idag (31/3-2017) förvärvar HomeMaid Stormtrivs verksamhet i Lund. Vi vill passa på att välkomna både kunder och anställda till oss. Vi tror att Stormtrivs-gänget kommer att bli en bra förstärkning i regionen och att de tillsammans med vårt befintliga team kommer att kunna skapa en bättre verksamhet för både kunder och anställda. 

RUT – så funkar det
Från den 1 juli 2009 gäller direktavdrag för hushållsnära tjänster. Det betyder att du bara betalar 50 procent av arbetskostnaden vid köptillfället. Du behöver varken fylla i blanketter eller kontakta Skatteverket – det fixar vi.

Läs mer