Välkommen till oss på HomeMaid i Halmstad! Vi servar Halmstad kommun med omnejd

När solen lyser kan det vara skönt att unna sig en dag i Tylösand med barnen, gå Prins Bertils stig eller bara luta dig tillbaka med en bok och njuta av en dag med mindre måsten. Vi på HomeMaid i Halmstad hjälper dig att göra vardagen enklare och bekvämare, med allt från veckostädning, ordentliga storstädningar, fönsterputs, visningsstädning till trädgårdsarbete. Precis som Halmstad har vi – inte bara ett stort hjärta – utan flera, minst tre stycken!

Vill du komma i kontakt med någon av oss som arbetar i Halmstad är du varmt välkommen att kontakta oss på 035-16 15 52 eller skicka ett mail till: halmstad@homemaid.se

Hälsningar från Stéphanie med personal!

 

"Det är så skönt att kunna ägna vår lediga tid med barnen istället för att städa. Jag blev så glad när jag kom hem senast och all tvätt var vikt och smutsdisken ren."

 

"Det kändes bra med HomeMaid från start, mycket proffsigt, ett trevligt hembesök, vi fick städschema för året, kundbok och det var väldigt fint fint städat."
Uppgifter om din bostad
HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid i Halmstad!
Telefon
035-16 15 52
Adress
Kungsgatan 17, 302 46 Halmstad
Öppettider
Måndag till Fredag 07.00-16.30

Våra tjänster i Halmstad

Lediga jobb

RUT – så funkar det
Från den 1 juli 2009 gäller direktavdrag för hushållsnära tjänster. Det betyder att du bara betalar 50 procent av arbetskostnaden vid köptillfället. Du behöver varken fylla i blanketter eller kontakta Skatteverket – det fixar vi.

Läs mer