Välkommen till oss på HomeMaid i Falun!

Kundcitat

HomeMaids assistenter gjorde ett sånt superbra jobb – nu vill jag ha ett hembesök för att bli månadskund

Jag vill åter igen säga att vi är så nöjda med städningen! När jag kom hem igår var det skinande rent och Sandra är så noga med allt. Fransarna på alla mattorna låg helt rätt och hon hade torkat av glasskålarna med blommorna i. Speglar och allt jättefint.

Hej! Vi hade veckostädning idag och jag skulle bara vilja berömma den tjej (Johanna) som varit här. Fantastiskt fint är det här hemma! Vi är fyra halv- el helkrassliga familjemedlemmar som är så glada åt att få ägna helgen till återhämtning i ett fräscht hem. Toppen om du framför ett stort, varmt tack till henne. 

Lena Aronsson m familj

Här i Dalarnas residensstad, världsarvet Falun, med gruva och bergsmansbygden runt omkring finns vi, 110 erfarna och kunniga personer som sedan 2001 gör vårt allra bästa för att våra kunder ska trivas hemma och hinna med vardagen. Vi är ett glatt och positivt gäng som ser fram emot att få underlätta din vardag. Vi täcker in ett stort område, från Leksand/Rättvik i norr till vackra, centrala Avesta och  Grängesberg i söder. Vi erbjuder ett stort utbud av tjänster utöver hemstädning: vi hjälper dig gärna med fönsterputs, storstädning, flyttstädning, kontorsstäd, snöskottning och trädgårdsarbete. Vi kan det mesta!

 

 

 

Susanne Moffat
Regionchef
Susanne Moffat
Sara Kårbro Hawerman
Kontorschef
Sara Kårbro Hawerman
Karin Kvernplassen
Kundtjänst
Karin Kvernplassen
Johanna Djuse
Områdesansvarig
Johanna Djuse
Mariie Jokela
Områdeschef
Mariie Jokela

Uppgifter om din bostad

HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid i Falun!
Telefon
023-127 07
Adress
Främbyvägen 6, 791 52 Falun
Öppettider
Måndag till Fredag 8.00-17.00

Våra tjänster i Falun

Lediga jobb

RUT – så funkar det
Från den 1 juli 2009 gäller direktavdrag för hushållsnära tjänster. Det betyder att du bara betalar 50 procent av arbetskostnaden vid köptillfället. Du behöver varken fylla i blanketter eller kontakta Skatteverket – det fixar vi.

Läs mer