De natursköna öarna i Öckerö kommun har en historia nästan lika gammal som Sveriges. Det var här Norska kungar byggde ett hus när de samlade sin flotta. Det var från Hälsö som Manne Johansson gav sig ut en natt för att hitta den sjunkna ubåten Ulven och på Öckerö den legendariska smugglarkungen Ernst Bremer höll till.

Känslan när man kör av färjan efter en lång dag och möts av havsluften och lugnet våra öar ger är svårslagen. Vore det inte skönt om du kunde lägga ett par måsten åt sidan för att njuta mer av naturpromenader, mys där hemma när höststormarna drar in eller en tur med båten en fin sommardag. 

Vi erbjuder veckostädning varje, varannan eller var fjärde vecka. Utöver det kan vi erbjuda storstäd inför långhelger och speciella tillfällen samt flyttstädning, fönsterputs, kontorsstäd och mycket mer.

Varmt välkommen till oss!

 

Våra kunder ger oss 3,2 av 5 i snittbetyg på Google Reviews.

Så här säger några av dem:
 • Thao Tran

  för 15 månader sedan
 • Stefan Johansson

  för 2 år sedan
 • Sofie Andersson

  för 2 år sedan

  Så nöjd med både städet och kontakten med kontoret.

 • Caroline Blomberg

  för 2 år sedan
 • hojvee

  för 2 år sedan

  Beställde flyttstädning och blev supernöjd! Kan varmt rekommenderas :)

Vanliga frågor

 • Vid avbokning av ett städtillfälle meddelas det till HomeMaid senast 7 dagar i förväg. Vid abonnemangsavtal med jämn fakturering och timbank, sker fakturering som vanligt. Outnyttjade timmar sparas i timbank och kan användas senare under året.

 • Som kund hos oss har du en fast serviceassistent som ansvarar för städningen av ditt hem. Ifall din serviceassistent skulle bli sjuk så ser vi till att någon annan från vårt städteam kommer och hjälper dig med hemstädningen. Alla våra serviceassistenter har utbildats inom städ, miljöpåverkan, rengöringsmedel och ergonomi, så du kan känna dig trygg med att de vet precis vad de gör.

 • Ditt pris beror på hur ofta du vill ha städning och var du bor. Klicka här för att få en snabb prisuppskattning.

 • Vår hemstädning är en anpassningsbar och flexibel tjänst, där du tillsammans med oss kan ta fram en städplan som passar just dig.

 • Som kund hos HomeMaid har du en fast serviceasssistent som ansvarar för ditt hem. Men vid sjukdom ser vi till att någon annan från vårt städteam hjälper dig. Alla våra serviceassistenter har utbildats inom städ, miljöpåverkan, rengöringsmedel och ergonomi. Så du kan känna dig trygg med att de vet precis vad de gör.

 • Vid abonnemangsavtal med jämn fakturering och timbank, sker fakturering som vanligt. Timmarna sparas i timbank och bokas om till ett senare tillfälle tillsammans med kunden. Timmarna för de olika tjänsterna har olika värde, t.ex. en veckostädningstimme kan ej rakt av bytas mot en fönsterputstimme. Saldot i timbanken ska inte överstiga en månads hemservice. 

Hittar du inte din fråga? Du kan när som helst ringa på 035-16 15 50, eller maila på info@homemaid.se, för personlig service.