Vi på HomeMaid i Stockholm kan och älskar den här staden. Vi har lång erfarenhet och stor förståelse för våra kunder. Vi vet att de som bor i Stockholm möter unika utmaningar. Att det ibland går fortare att åka från Gävle till Stockholms city än från Nacka eller Djursholm.

Från vårt kontor på Vasagatan i Sundbyberg, beläget ett stenkast från Stockholms hjärta, så servar vi hela Stockholms län. Vi har ett erfaret team serviceassistenter och teamledare som stolt levererar en service i toppklass. Allt för att du ska kunna komma hem till ett skinande rent hem.

15 års erfarenhet av städtjänster i Stockholm
I Stockholm erbjuder vi förutom hemstädning, även en rad andra tjänster som flyttstädning, visningsstädning, fönsterputsning och storstädning, med mera. För företag kan vi hjälpa till med kontorsstädning och trappstädning. Vi siktar på att vara en pålitlig, personligt städföretag som kan ta hand om alla aspekter av hushållsnära tjänster. För våra kunder är vi alltid bara ett samtal bort, oavsett ärende och önskemål.

Vi kan Stockholm, oavsett om det handlar om Stockholms innerstad, omkringliggande skärgårdskommuner eller kranskommunerna och Stockholms förorter. Vi vet att varje del av staden, och dess tillhörande orter, har sina egenheter och unika charm men vad viktigare är att vi kan få ditt hem riktigt skinande rent, vare sig du bor i lägenhet innanför tullarna eller villa utanför Stockholms stad. 

Så här säger våra kunder

Våra kunder ger oss 4,5 av 5 i snittbetyg på Google Reviews. Så här säger några av dem:
 • Emma Sulyok

  för 2 månader sedan
 • Milos M

  för 4 månader sedan
 • Violetta Östlund

  för 8 månader sedan
 • Abdullatif 1965

  för 11 månader sedan
 • Annika

  för 11 månader sedan

  Bokade flyttstädning, mkt nöjd. Trevligt bemötande vid bokning och nöjd med arbetet. Dock en liten miss med bokad tid, blev sen till avtalad tid, men ringde och bad om ursäkt och utförde sedan flyttstädning enligt överenskommelse.

 • Catrin Björvell

  för 12 månader sedan

Vanliga frågor

 • Vid avbokning av ett städtillfälle meddelas det till HomeMaid senast 7 dagar i förväg. Vid abonnemangsavtal med jämn fakturering och timbank, sker fakturering som vanligt. Outnyttjade timmar sparas i timbank och kan användas senare under året.

 • Som kund hos oss har du en fast serviceassistent som ansvarar för städningen av ditt hem. Ifall din serviceassistent skulle bli sjuk så ser vi till att någon annan från vårt städteam kommer och hjälper dig med hemstädningen. Alla våra serviceassistenter har utbildats inom städ, miljöpåverkan, rengöringsmedel och ergonomi, så du kan känna dig trygg med att de vet precis vad de gör.

 • Ditt pris beror på hur ofta du vill ha städning och var du bor. Klicka här för att få en snabb prisuppskattning.

 • Vår hemstädning är en anpassningsbar och flexibel tjänst, där du tillsammans med oss kan ta fram en städplan som passar just dig.

 • Som kund hos HomeMaid har du en fast serviceasssistent som ansvarar för ditt hem. Men vid sjukdom ser vi till att någon annan från vårt städteam hjälper dig. Alla våra serviceassistenter har utbildats inom städ, miljöpåverkan, rengöringsmedel och ergonomi. Så du kan känna dig trygg med att de vet precis vad de gör.

 • Vid abonnemangsavtal med jämn fakturering och timbank, sker fakturering som vanligt. Timmarna sparas i timbank och bokas om till ett senare tillfälle tillsammans med kunden. Timmarna för de olika tjänsterna har olika värde, t.ex. en veckostädningstimme kan ej rakt av bytas mot en fönsterputstimme. Saldot i timbanken ska inte överstiga en månads hemservice. 

Hittar du inte din fråga? Du kan när som helst ringa på 035-16 15 50, eller maila på info@homemaid.se, för personlig service.