Semesterservice, trädgårdsfix eller barnpassning? Vi löser det!

HomeMaid finns till för att våra kunder behöver oss. Därför fortsätter vi ständigt att utveckla vårt erbjudande av hemservicetjänster. Vad saknar du för att din vardag ska fungera bättre? Det finns många sysslor i och nära hemmet som du kan överlåta åt oss. Det mesta löser vi smidigt i kombination med en ordinarie veckostädning. Har du inte veckostädning löser vi det ändå. Ring eller maila oss gärna – ingen fråga är för konstig.

Öppna landet

Vad är härligare än att komma till sommarstugan? Att komma till den nystädade, nyvädrade sommarstugan! Låt oss öppna landet åt dig, så kan din semester starta i samma ögonblick som du kommer fram.

Matinköp och andra ärenden

Slipp tisdagshandla bland skrikande småttingar och stressade föräldrar. Låt oss sköta handlandet och bära hem dina varor! Det är vardagslyx i sin renaste form.

Trädgårdsarbete

Har du fallfrukt som behöver tas om hand, löv som behöver krattas? Kanske behöver trädgårdsmöbler och altan slipas och oljas? Oavsett vad du behöver hjälp med i trädgården kan vi på HomeMaid hjälpa dig. 

Djuprengöring

Kvalster finns i alla hus och hem. För de flesta av oss orsakar de inga problem, faktum är att vi inte ens märker av dem. Men för de av oss som är allergiska kan kvalster vara ett stort problem. Vi på HomeMaid kan hjälpa dig att drastiskt minska mängden kvalsterskapade allergener så att du kan sova utan nästäppa, ha kuddkrig med barnen trots allergin eller ta emot gäster utan oro för eventuell allergi.

Husdjur

Är din kattvakt otillgänglig inför semestern? Behöver du någon som hämtar och går ut med hunden när du jobbar sent? Vi kan hjälpa dig ta hand om ditt husdjur på dina villkor. 

Semesterservice

Njut av din semester utan att oroa dig över ditt hem. Vi hanterar allt från post till sopor och kattlåda medan du är borta. Vi tar hand om blommor både ute och inne tills du kommer hem. 

Tvätt och strykning

Låt inte det evigt växande berget med tvätt stressa dig, vi på HomeMaid kan hjälpa dig med allt från tvätt, strykning och vikning till byten av gardiner och sängkläder. 

Trappstädning

Trappstädning i flerbostadshus. Pålitlig städning med kvalitetskänsla och trygghet. Vi dammsuger, våttorkar, rengör räcken och tar bort fläckar och skavmärken på väggar. 

Byggstäd

Byggstäd - rengöring av nyproducerade lokaler och bostäder från byggdamm och byggsmuts genom dammsugning och våttorkning av golv, väggar, tak och fönster.

Golvvård

Får dina golv den vård de behöver? Vad är egentligen rätt polish och polerteknik för just ditt golv? På HomeMaid har vi 20 års erfarenhet av professionell golvvård. Vi kan ge dina golv nytt liv. 

Putsning av koppar, mässing, silver och kristall

Putsning av koppar, mässing och silver blir gärna den där punkten som flyttas från vårstädningen till höststädningen och sen till nästa års vårstädningen igen i oändlighet. Varför inte lämna över jobbet till ett proffs istället? Vi garanterar ett skinande resultat. 

Matlagning

Visst är det skönt att komma hem till en färdig måltid efter en lång arbetsdag? Mamma och pappa kanske också behöver hjälp med matlagning några gånger i veckan. Det är alltid mycket godare att äta hemmalagat.

Mattrengöring

Rena mattor är minst lika viktiga som rena golv. På HomeMaid har vi så väl kunskap som utrustning och rengöringsmedel för att göra ett bra jobb.