Välkommen till oss på HomeMaid i Västerås! Vi servar även: Sala, Eskilstuna, Kolbäck

I cykelstaden Västerås invid Mälarens nordvästra strand, där bl.a. ICA, H&M och ABB sett morgonljuset, är vi 70 personer som varje dag gör vårt bästa för att våra kunder ska hinna med vardagen. Vi täcker in ett stort område, från Sala i norr till Eskilstuna i söder och Kolbäck i väster.

Vi är experter på att få ditt hem skinande rent och fräscht eller din gräsmatta fri från löv. Stryker gör vi också! Dessutom har vi ett specialutbildat team av fönsterproffs, som vet hur fönsterrutor blir riktigt skinande rena och fina. Vi hjälper dig gärna att skräddarsy en lösning för att underlätta just din vardag. Ring oss gärna så hjälper vi dig.

På kontoret finns Pernilla och Malin som hjälper dig med en hemservicelösning efter just ditt behov. Vill du prata med någon av oss som jobbar i Västerås, är du välkommen att ringa oss på 021-80 12 50 eller maila oss: vasteras@homemaid.se

Alltid bästa möjliga hemservice!

Vi hörs!

 

"Det är en fröjd att komma hem från jobbet. Huset är skinande rent och assistenten gör verkligen ett fantastiskt jobb – överallt! Sist hade hon till och med tömt diskmaskinen och lyckats få in allt på rätt plats. Tack!"
"Ville bara säga att så bra städat som vårt hus var igår har det aldrig varit."
Jessica Lundberg
Kundtjänst/Säljare
Jessica Lundberg
Edvin Barklund
Områdeschef
Edvin Barklund
Pernilla Lönnqvist
Områdeschef Öst
Pernilla Lönnqvist
Malin Lagestrand
Områdeschef Väst
Malin Lagestrand
Uppgifter om din bostad