Välkommen till HomeMaid på Värmdö

ÖPPNINGSERBJUDANDE!
Just nu bjuder vi dig på 50% av fakturan när du blir avtalskund!*
Ange kampanjkod: varmdo 

*Erbjudandet gäller endast nya kunder och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Rabatten dras månad 3 vid tecknad av abonnemang. Minimum städ varannan vecka. Gäller till och med 31/8 2022.

Skärgårdsdoften, porslinsfabriken och Gustavsbergshamnen. Vi är nog många som får en skön känsla när vi åker över ”Farstabron” ut till vår vackra skärgårdsö. För vem kan motstå lugnet, stränderna och de vackra klipporna? Njut av Värmdös natursköna omgivning, skippa alla tråkiga måsten och låt oss underlätta din vardag.

Vi på HomeMaid Värmdö består att ett team på 25 yrkesstolta assistenter som står redo för att ta hand om ert hem oavsett om du bor stort som smått. Vi hjälper er med hemstädning, fönsterputs och trädgårdsskötsel. Kör det ihop sig så kan vi självklart också hjälpa till med att hämta barnen från dagis och skola.

Låt HomeMaid hjälpa till att ta hand om vardagspusslet

När ni tar en utflykt till Siggesta Gård eller Bullandö så tar vi hand om tvättberget eller gräsmattan under tiden. Har ni packat ryggsäcken för långfärdsturen på Grisslingefjärden? Då ser vi till att uppfarten är nyskottad när ni kommer hem.

HomeMaid Värmdö är aldrig mer än ett samtal bort!

 

 

Uppgifter om din bostad
kvm
HomeMaid Välkommen till HomeMaid på Värmdö
Telefon
08-556 954 44
Adress
Mörtnäsvägen 2, 139 36 Värmdö Värmdö
Öppettider
8-17 måndag till fredag

Våra tjänster i Värmdö