Välkommen till oss på HomeMaid i Sundsvall! Vi servar även: Timrå, Njurunda, Kvissleby

Åk skidor både på längden och tvären, kom sedan hem och njut av en kopp varm choklad tillsammans med familjen eller stanna ute och grilla korv. Vi på HomeMaid har under veckan tagit hand om ditt hem så att du i lugn och ro kan njuta av aktiviteter. Vi finns här mitt i stenstaden om du vill komma personligen. Vi erbjuder dig veckostädning, storstädning och fönsterputs. Du kanske går i flyttankar? Låt oss då utföra en städning inför visning eller fotografering för att sen avsluta med en flyttstädning.

HomeMaid är också en valbar leverantör av servicetjänster inom omsorgen, så när du eller dina föräldrar behöver lite extra hjälp i vardagen så finns vi där för dig.

Vi är ett sammansvetsat gäng som tillsammans ger allt varje dag för att just ditt hem ska skina. Tveka inte att ringa oss även om du bor en bit utanför stan. Vi är flexibla och laddade för att ge just dig en fin tillvaro.

Helen heter jag som är ansvarig för vår verksamhet i Sundsvall och tillsammans med  områdesansvariga Güler ser vi till att hjälpa dig att göra vardagen lite enklare. 

Ha det gott tills vi hörs!

Johan Kullander
Regionchef Norrland
Johan Kullander
026-424 26 73 johan.kullander@homemaid.se
Gûler Erensel
Områdesansvarig
Gûler Erensel
060-7402500 guler.erensel@homemaid.se
”Vill sända en hälsning med ett varmt tack för era underbara och duktiga medarbetare. Inte ett dammkorn har lyckats undkomma och huset glänser och tack för hjälpen med gardinerna för nu blir det vår och sommar även i vårt hus!”

Uppgifter om din bostad

HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid i Sundsvall!
Telefon
060-740 25 00
Adress
Thulegatan 25, 852 36 Sundsvall

Våra tjänster i Sundsvall

Lediga jobb

RUT – så funkar det
Från den 1 juli 2009 gäller direktavdrag för hushållsnära tjänster. Det betyder att du bara betalar 50 procent av arbetskostnaden vid köptillfället. Du behöver varken fylla i blanketter eller kontakta Skatteverket – det fixar vi.

Läs mer