Välkommen till oss på HomeMaid i Sundsvall! Vi servar även: Timrå, Njurunda, Kvissleby

Vi på HomeMaid hjälper dig gärna i vardagen och tar hand om ditt hem så att du får mer tid för att åka skidor både på längden och tvären, eller göra något annat trevligt tillsammans med familjen. Vi erbjuder dig bland annat veckostädning, storstädning, fönsterputs och flyttstädning. Vi är ett sammansvetsat gäng som tillsammans ger allt varje dag för att just ditt hem ska skina. Tveka inte att kontakta oss även om du bor en bit utanför stan. Vi är flexibla och laddade för att ge just dig en fin tillvaro.

Johan heter jag som är ansvarig för vår verksamhet i Sundsvall och tillsammans med  områdesansvarig Güler ser vi till att hjälpa dig att göra vardagen lite enklare. 

Ha det gott tills vi hörs!

 

"Vill sända en hälsning med ett varmt tack för era underbara och duktiga medarbetare. Inte ett dammkorn har lyckats undkomma och huset glänser och tack för hjälpen med gardinerna för nu blir det vår och sommar även i vårt hus!"
Johan Kullander
Regionchef Norrland
Johan Kullander
026-424 26 73 johan.kullander@homemaid.se
Gûler Erensel
Områdesansvarig
Gûler Erensel
060-7402500 guler.erensel@homemaid.se
Uppgifter om din bostad
HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid i Sundsvall!
Telefon
060-740 25 00
Adress
Esplanaden 18, 852 36 Sundsvall

Lediga jobb

RUT – så funkar det
Från den 1 juli 2009 gäller direktavdrag för hushållsnära tjänster. Det betyder att du bara betalar 50 procent av arbetskostnaden vid köptillfället. Du behöver varken fylla i blanketter eller kontakta Skatteverket – det fixar vi.

Läs mer