Välkommen till oss på HomeMaid i Norrköping! Vi servar även: Nyköping, Oxelösund, Söderköping och Norsholm

Vi är 15 stycken väl erfarna serviceassistenter som ser till att våra kunder kan komma hem till en skinande ren bostad. Vi vet också att man mår riktigt bra av att kunna titta ut genom rena fönster och se Bråvikens blånande vatten, eller en gräsmatta som är fri från löv. Det hjälper vi också till med.

Vi utför hemstädning, storstädning, fönsterputs och mycket mer – inte bara i Norrköping utan i hela området från Nyköping /Oxelösund i norr till Söderköping i öster och Norsholm i väster.

Hör gärna av dig till oss på telefon: 011- 10 4110  eller på mail: norrkoping@homemaid.se om du är intresserad av någon av våra tjänster.

Vi ses!

Evelina Henriksson
Områdesansvarig
Evelina Henriksson
011-10 41 10 norrkoping@homemaid.se
”Tack. Ni gjorde ett hästjobb med min ugn! Nu kan jag laga mat igen ☺" – Christina
”Vi är mycket nöjd och tacksam över dagens städ. Jag kände att det var skönt att komma hem. Ni hade gjort ett toppen jobb! Blev såå fint. Vi ser fram emot nästa gång!”
Vad kan vi hälpa dig med?
HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid i Norrköping!
Telefon
011–10 41 10
Adress
Kungstorget 2, 602 18 Norrköping

Våra tjänster i Norrköping

Lediga jobb

Sofias Änglar

Vi på HomeMaid hjälper Sofias Änglar i Östergötland. För oss är det en självklarhet att vara behjälpliga i det lokala samhället, håll utkik efter nyår för mer information om när avsnittet kommer att sändas. 

RUT – så funkar det
Från den 1 juli 2009 gäller direktavdrag för hushållsnära tjänster. Det betyder att du bara betalar 50 procent av arbetskostnaden vid köptillfället. Du behöver varken fylla i blanketter eller kontakta Skatteverket – det fixar vi.

Läs mer