Välkommen till oss på HomeMaid i Norrköping! Vi servar även: Nyköping, Oxelösund, Söderköping och Norsholm

Vi är 15 stycken väl erfarna serviceassistenter som ser till att våra kunder kan komma hem till en skinande ren bostad. Vi vet också att man mår riktigt bra av att kunna titta ut genom rena fönster och se Bråvikens blånande vatten, eller en gräsmatta som är fri från löv. Det hjälper vi också till med.

Vi utför hemstädning, storstädning, fönsterputs, flyttstädning och mycket mer i Norrköping – men inte bara i Norrköping, utan också i hela området, från Nyköping och Oxelösund i norr till Söderköping i öster och Norsholm i väster.

Hör gärna av dig till oss på telefon: 011- 10 4110 eller på mail: norrkoping@homemaid.se om du är intresserad av någon av våra tjänster.

Vi ses!


 

"Tack. Ni gjorde ett hästjobb med min ugn! Nu kan jag laga mat igen ☺"
"Vi är mycket nöjd och tacksam över dagens städ. Jag kände att det var skönt att komma hem. Ni hade gjort ett toppen jobb! Blev såå fint. Vi ser fram emot nästa gång!"
Evelina Henriksson
Områdesansvarig
Evelina Henriksson
011-10 41 10 norrkoping@homemaid.se

Uppgifter om din bostad

HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid i Norrköping!
Telefon
011–10 41 10
Adress
Kungstorget 2, 602 18 Norrköping
Öppettider
8-17 måndag till fredag

Våra tjänster i Norrköping

Lediga jobb

Sofias änglar

Vi på HomeMaid är stolt samarbetspartner till Sofias Änglar. 

RUT – så funkar det
Från den 1 juli 2009 gäller direktavdrag för hushållsnära tjänster. Det betyder att du bara betalar 50 procent av arbetskostnaden vid köptillfället. Du behöver varken fylla i blanketter eller kontakta Skatteverket – det fixar vi.

Läs mer