Välkommen till oss på HomeMaid i Motala!

Hur tillbringar du helst tiden efter jobbet? Förmodligen tillsammans med familjen. Kanske ute i naturen, kanske vid vattnet. Här i Motala är det ovanligt lätt att göra något riktigt bra av familjens fritid. 

Att göra det som faller dig in, som du och familjen mår bra av. Visst låter det skönt? HomeMaid i Motala är ett sammansvetsat team av professionella medarbetare redo att rycka ut till er tjänst. Vi arbetar i ett stort område från Mjölby och Vadstena till Nykyrka och vackra Borensberg.

Vi fixar allt det där som borde göras, men som man ibland har svårt att hinna med. Städning, fönsterputs, visningsstädning, trädgårdsarbete – vi erbjuder ett fullt spektrum av hushållsnära tjänster i Motala så att du kan komma hem till en fräsch bostad och få tid över till annat. Vi anpassar alla uppdrag efter våra kunders önskemål.

Med dessa ord vill vi hälsa dig välkommen till oss!

Vill du prata med någon av oss är du välkommen att ringa 0141–47 39 00 eller maila oss på: motala@homemaid.se

Ha det gott!

”Härligt med städ och fint när man kommer hem. Tack! Ha en härlig helg"
”Ni får gärna komma tillbaka igen!”

Uppgifter om din bostad

HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid i Motala!
Telefon
0141–47 39 00
Adress
Storgatan 28 A, 591 38 Motala

Våra tjänster i Motala

Sofias Änglar

Vi på HomeMaid hjälper Sofias Änglar i Östergötland. För oss är det en självklarhet att vara behjälpliga i det lokala samhället, håll utkik efter nyår för mer information om när avsnittet kommer att sändas. 

RUT – så funkar det
Från den 1 juli 2009 gäller direktavdrag för hushållsnära tjänster. Det betyder att du bara betalar 50 procent av arbetskostnaden vid köptillfället. Du behöver varken fylla i blanketter eller kontakta Skatteverket – det fixar vi.

Läs mer