Välkommen till oss på HomeMaid i Malmö!

Letar du efter en personlig städfirma i Malmö? Här i Malmö har vi nära till allt – hav, fält, parker och bron över till kontinenten. Här är det också nära till oss! Varje dag gör vi vårt bästa för att våra kunder ska trivas hemma och hinna med i vardagen. Vi hjälper våra kunder med bland annat hemstädning, strykning och trädgårdsskötsel. Dessutom har vi ett specialutbildat team av fönsterproffs, som vet hur fönsterrutor blir riktigt skinande rena och fina. Visst ser vardagen bättre ut genom rena fönster?

I Malmö finns ett härligt team av tjejer och killar som väntar på att få underlätta din vardag, så letar du efter städhjälp i Malmö så är det bara att höra av dig till oss! Kontakta oss gärna på HomeMaid i Malmö genom att ringa 040-689 33 70 eller skicka ett mail till oss på: malmo@homemaid.se

Varma hälsningar från Frederick och Liza med personal!

 

"Jag ville bara skicka ett kort mail och meddela att Gabriellas vikarie idag, Khalil, gjorde ett jättefint jobb. Han var noggrann och hemmet blev rent och snyggt, och han var noga med det lilla extra som att bädda om sängar, hitta ett borttappat örhänge i mattan etc. Dessutom väldigt rar mot barnen när vi kom hem. Så honom kan vi varmt rekommendera för vidare jobb, såväl hos oss när vikarie behövs eller hos andra."
Frederick Jaynes
Områdesansvarig
Frederick Jaynes
Uppgifter om din bostad
HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid i Malmö!
Telefon
040-784 00
Adress
Östra Tullgatan 3, 211 28 Malmö
Öppettider
Måndag till Fredag 07.00-16.30

Våra tjänster i Malmö

Lediga jobb

RUT – så funkar det
Från den 1 juli 2009 gäller direktavdrag för hushållsnära tjänster. Det betyder att du bara betalar 50 procent av arbetskostnaden vid köptillfället. Du behöver varken fylla i blanketter eller kontakta Skatteverket – det fixar vi.

Läs mer