Välkommen till oss på HomeMaid i Linköping!

Mitt i Sveriges flyghuvudstad finns vi, ett stort gäng som varje dag gör vårt allra bästa för att våra kunder ska kunna komma hem till ren och nystruken tvätt, ett rent hem eller en nyklippt gräsmatta. Vi har kunder från Gistad i norr till Kinda i söder, Åtvidaberg i öster och Ljungsbro i väster.

Varför inte unna dig lite mer tid till sånt som är viktigt? Låt ett proffs från HomeMaid ta hand om ett par av dina måsten i livet. Vi kan hjälpa dig med det mesta i form av hushållsnära tjänster från hemstädning till hämtning av barnen. I detta område har vi också fönsterputsare som gör dina fönster gnistrande rena. Du når oss på 013-13 25 00 eller mail: linkoping@homemaid.se

 

"Jag är så lycklig när ni varit här. Jag blir alltid vänligt bemött och snabbt fått svar på mitt ärende. Jag är så glad att jag har er!"

 

"Idag har vi haft en ny HomeMaidare som har städat. En ung flicka som jag glömt namnet på. Låt oss konstatera att Ni har ytterligare en trevlig och duktig medarbetare som gjort ett bra jobb."

 

Erika Eldh
Områdesansvarig
Erika Eldh
013-474 49 40 linkopingvast@homemaid.se

Uppgifter om din bostad

HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid i Linköping!
Telefon
013-13 25 00
Adress
Sturegatan 7, 582 21 Linköping

Våra tjänster i Linköping

Lediga jobb

RUT – så funkar det
Från den 1 juli 2009 gäller direktavdrag för hushållsnära tjänster. Det betyder att du bara betalar 50 procent av arbetskostnaden vid köptillfället. Du behöver varken fylla i blanketter eller kontakta Skatteverket – det fixar vi.

Läs mer

 

Sofias änglar

Vi på HomeMaid är stolt samarbetspartner till Sofias Änglar.