Uppgifter om din bostad

Flyttstädning Kungsbacka

Vore det inte skönt att slippa flyttstädningen? Att slippa fundera på om den nya ägaren kommer att godkänna den eller om du kommer att behöva åka tillbaka och göra om något? Varför inte ta hjälp av ett proffs istället så att du kan fokusera på din nya bostad?

Om du vill se ditt pris på flyttstädning i Kungsbacka behöver du bara fylla i yta och postnummer här på sidan. Vill du ha en personlig kontakt går du bara vidare tills steg 2 så hör vi av oss till dig. Svårare än så är det inte. Vill du läsa mer är du varmt välkommen att fortsätta.

Flyttstädning med garanterat godkänt resultat

HomeMaid garanterar att din flyttstädning i Kungsbacka blir godkänd. Vi gör detta genom att efter genomförd flyttstädning göra en genomgång av bostaden med den nya ägaren eller värden. Eventuella synpunkter åtgärdar vi sedan på plats tills dess den nya ägaren är helt nöjd. Detta gör att du kan slappna av och fokusera på annat.

Vad gör ni vid en flyttstädning?

Allt som krävs för att få den godkänd av den nya ägaren. För att ge ett kort exempel kan vi ta vad vi gör på 1 kvm vid spisen. 

  • Fläktens filter tas ut, avfettas och rengörs. Filterinfästningen regörs, likaså insidan av fläkten i den mån det går utan större ingrepp.
  • Fläktkåpan avfettas, rengörs och poleras.
  • Plattorna/hällen rengörs noggrant.
  • Ugnen rengörs invändigt och utvändigt.
  • Plåtar rengörs, likaså deras tillhörande förvaringslådor.

Om möjligt genomför vi detta utan starka rengöringsmedel, både för våra anställdas och miljöns skull. Så fortsätter vår checklista i köket och sedan övriga rum. Allt som allt är det över 100 punkter baserade på 20 års erfarenhet. 

Pris på flyttstädning

Flyttstädning är lättare att prissätta än de flesta andra städtjänster eftersom bostaden är tom vid tillfället. Därför brukar beräkningen här vara bra, dock kan priset avvika något vid mycket små bostäder som tar oproportionerligt lång tid att städa i relation till sin yta eller mycket stora bostäder som ofta går relativt sett fortare. När du går vidare till steg två kommer vi att kontakta dig och ta fram en exakt offert för just din bostad. 

Vanliga frågor och svar

Behöver jag lämna städutrustning i bostaden?

Nej. HomeMaid tar med oss allt vi behöver för att fullgöra vårt uppdrag och tar med oss allt därifrån när vi är klara så att lägenheten i praktiken är klar för överlämning när vi går. 

Ingår fönsterputsning i flyttstädningen?

Ja, fönsterputsning ingår alltid i en flyttstädning från HomeMaid.

Vad händer om den nya ägaren inte finns tillgänglig för inspektion?

Då får vi komma och åtgärda eventuella synpunkter i efterhand. Det tar lite extra tid men det ingår alltid i vår leverans. Oavsett situation ska du som kund kunna slappna av. 

HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid i Kungsbacka!
Telefon
0300–68 88 70
Adress
Energigatan 4, 434 37 Kungsbacka
Öppettider
Vår kundtjänst når du på telefon 8-16 måndag till fredag