Välkommen till oss på HomeMaid i Helsingborg!

Här i Sundets pärla gör vi varje dag vårt allra yttersta för att våra kunder ska trivas hemma och hinna med vardagen. Vi hjälper våra kunder med bland annat hemstädning, strykning och trädgårdsskötsel. Vi täcker in ett stort område, från Höganäs i norr till Rydebäck i söder och Klippan i öster. Dessutom har vi ett specialutbildat team av fönsterproffs, som vet hur fönsterrutor blir riktigt skinande rena och fina. Man ser ju bättre ut genom rena fönster!

Kontakta oss på HomeMaid i Helsingborg genom att ringa 042-37 47 97 eller skicka ett mail till oss på: helsingborg@homemaid.se

Med varma hälsningar från Pia och ett härligt team av tjejer och killar som bara väntar på att få underlätta din vardag.

 

"Min feedback är att vi är mycket nöjda med städjobbet som görs och det är härligt att komma hem till ett riktigt rent hem. Mina barn sa att det är bättre städat än när vi gör det själva. Hoppas att ni fortsätter att hålla en hög nivå."
"Det var jätte fint i fredags och ”extra-timmen” nyttjades precis som vi ville ha det! Tack för att ni underlättar vår vardag!"

 

Pia Andersson
Områdesansvarig
Pia Andersson
Uppgifter om din bostad
HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid i Helsingborg!
Telefon
042-37 47 97
Adress
Fäktmästaregatan 5, 252 29 Helsingborg
Öppettider
Måndag till Fredag 07.00-16.30

Våra tjänster i Helsingborg

Lediga jobb

RUT – så funkar det
Från den 1 juli 2009 gäller direktavdrag för hushållsnära tjänster. Det betyder att du bara betalar 50 procent av arbetskostnaden vid köptillfället. Du behöver varken fylla i blanketter eller kontakta Skatteverket – det fixar vi.

Läs mer