Välkommen till oss på HomeMaid i Hässleholm! Din personliga städfirma i Hässleholm!

I Skånes största järnvägsknutpunkt gör vi på HomeMaid städbolag i Hässleholm varje dag vårt allra bästa för att våra kunder ska trivas hemma och hinna med vardagen. Vi täcker in ett stort geografiskt område i nordöstra Skåne. Dessutom har vi ett specialutbildat team av fönsterproffs, som vet hur fönsterrutor blir riktigt skinande rena och fina.

Medan du arbetar, strövar runt i natursköna Hovdala, går på fladdermussafari eller tar en 18-hålsrunda på golfbanan tar vi på HomeMaid hand om städningen. Eller varför inte en flyttstädning?

Vill du komma i kontakt med någon av oss som arbetar i Hässleholm är du mer än välkommen att kontakta oss på 0451-29 20 10 eller skicka ett mail till: hassleholm@homemaid.se

Vi ser fram emot att få underlätta för dig i din vardag.
Hälsningar Josefine med personal

 

"Hej HomeMaid! Vi vill tacka för att ni skickade upp den trevliga ”städ” damen. Hon gjorde ett mycket bra jobb med städningen och det har aldrig varit så rent innan. Hon var pigg och glad, en frisk fläkt. Hon är välkommen igen till oss för att städa."
Josefine Andersson
Områdesansvarig
Josefine Andersson
Uppgifter om din bostad
HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid i Hässleholm!
Telefon
0451-29 20 10
Adress
Frykholmsgatan 11, 281 31 Hässleholm
Öppettider
Måndag till Fredag 07.00-16.30

Våra tjänster i Hässleholm

RUT – så funkar det
Från den 1 juli 2009 gäller direktavdrag för hushållsnära tjänster. Det betyder att du bara betalar 50 procent av arbetskostnaden vid köptillfället. Du behöver varken fylla i blanketter eller kontakta Skatteverket – det fixar vi.

Läs mer