Välkommen till oss - din personliga städfirma i Göteborg! Vi servar även: Mölndal, Kållered, Lindome, Askim, Kullavik, Särö och Öckerö m.fl

Letar du efter en städfirma i Göteborg som både är personlig, professionell och som dessutom lyfter en tyngd från dina axlar i vardagen? Få tid över till det som är viktigt på riktigt! Behöver du en storstädning för att släkten kommer på besök, hjälp med trädgårdsarbetet där löven behöver krattas, eller hjälp att få bort senaste veckans slit och släp som sätter sina spår i hall, toaletter och kök? Vi vet hur det är när vardagen fylls av måsten. Vi gör vårt allra bästa varje dag, med både hemstädning, fönsterputs, strykning och trädgårdsskötsel för att våra kunder ska trivas hemma och hinna med vardagen. Vi servar hela vackra Göteborgsområdet från Hisingen i norr till Askim, Kullavik och Onsala i söder och Kållered och Lindome i öster. 

Vi erbjuder mycket inom hushållsnära tjänster i Göteborg. Bland annat:

  • Hemstädning
  • Fönsterputs
  • Flyttstädning
  • Tvätthjälp - tvätt och strykning
  • Företagsstädning och kontorsstädning
  • Visningsstädning
  • Storstädning

Är du intresserad av någon specifik tjänst så finner du våra tjänstesidor till höger (om du besöker via desktop) eller längst ned på sidan (om du besöker via mobil). Eller så kan du kontakta oss på HomeMaid i Göteborg direkt så underlättar vi för dig i din vardag.

Kontakta oss genom att ringa 031-28 27 27 eller skicka ett mail till oss på: goteborg@homemaid.se

Hälsningar Josefine, Caroline, Malin och Elin

Homemaids städfirma i Göteborg

 

"Hälsa Marika att hon är förtjusande. Vi kommer absolut att boka alla städ med HomeMaid efter att ha haft henne hos oss. Hälsa och tacka!"
"Mycket bra hemservice som skänker livskvalité."
"Varit kund i många år och är supernöjd, Alltid fint städat och riktigt trevlig personal."

 

Uppgifter om din bostad

HomeMaid Välkommen till oss - din personliga städfirma i Göteborg!
Telefon
031-28 27 27
Adress
Norra Gubberogatan 28, 416 63 Göteborg
Öppettider
Måndag till Fredag 8.00-17.00

Våra tjänster i Göteborg

Lediga jobb

RUT – så funkar det
Från den 1 juli 2009 gäller direktavdrag för hushållsnära tjänster. Det betyder att du bara betalar 50 procent av arbetskostnaden vid köptillfället. Du behöver varken fylla i blanketter eller kontakta Skatteverket – det fixar vi.

Läs mer