Välkommen till oss på HomeMaid i Gävle! Vi servar även: Skutskär, Älvkarleby och Sandviken

Välkommen till HomeMaid Gävle - Vi tar hand om all din städning. 

Här på vår härliga gröna östkust spelar vi inte bara hockey och fotboll, vi tar hand om ditt hem också! Här väntar ett gäng energiska medarbetare på att få ta hand om veckostädningen i ditt hem. Vi är kunniga och professionella i det vi gör och bjuder alltid på det lilla extra. Vi hjälper dig gärna utomhus också med trädgårdsarbete eller om vintern snöskottning. Andra tjänster vi erbjuder är också fönsterputs, visningsstädning, flyttstädning och storstädning.
 

Vår regionchef heter Johan Kullander och kundtjänst Louise Åström. Vill du prata med någon av dessa eller någon  av oss andra som jobbar i Gävle, är du välkommen att ringa 026-12 57 60 eller maila oss på: gavle@homemaid.se 

Vi hörs!

 

"Småstressad inför julen med alla förberedelser, ska hem och städa gästrummet som inte ingår i vår städning. Gissa min glädje när jag kommer och inser att Marie har fixat det ändå! Kom nästan glädjetårar ☺ Det är en grym service, hon är fantastisk, min vardagshjälte!"
"Kommer hem trött och sliten från jobbet och öppnar dörren hemma, Elin har ju varit hos mej och städat och det är som att möta kärleken när man kommer in! Så rent och fint och harmoniskt så det liknar ingenting!"

 

Johan Kullander
Regionchef Norrland
Johan Kullander
026-424 26 73 johan.kullander@homemaid.se
Mikael Årebrand
Områdeschef
Mikael Årebrand
070-0359544 mikael.arebrand@homemaid.se
Uppgifter om din bostad
HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid i Gävle!
Telefon
026-12 57 60
Adress
Utmarksvägen 2, 802 91 Gävle
Öppettider
7-16 - måndag till fredag

Våra tjänster i Gävle

Lediga jobb

RUT – så funkar det
Från den 1 juli 2009 gäller direktavdrag för hushållsnära tjänster. Det betyder att du bara betalar 50 procent av arbetskostnaden vid köptillfället. Du behöver varken fylla i blanketter eller kontakta Skatteverket – det fixar vi.

Läs mer