Välkommen till oss på HomeMaid i Borlänge! Vi servar även: Gagnef, Djurås, Leksand, Rättvik, Avesta, Stora Skedvi, Säter och Hedemora

Borlänge är en stad där musiken är en viktig del, både i vårt och i Borlängebornas liv. Intresset för sport och friluftsliv är också stort i Borlängebygden: när du åker skidor i Romme t.ex. städar vi ditt hem. Vi på HomeMaid Borlänge har servat våra kunder sedan 2001 och i dagsläget är vi 20 erfarna och kunniga personer som gör vårt allra bästa för att våra kunder ska trivas hemma och hinna med vardagen. Vi är ett glatt och positivt gäng som ser fram emot att få underlätta din vardag. Vi levererar hushållsnära tjänster i hela Borlänge kommun och erbjuder ett stort utbud, såsom hemstädning, fönsterputs, storstädning, flyttstädning och kontorsstäd. Vi kan det mesta!

Vår regionchef heter Susanne Moffat och områdesansvariga är Amanda Frieberg och Mariie Jokela. Vill du prata med någon av dem eller någon av oss andra som jobbar i Borlänge, är du välkommen att ringa 0243-20 62 10 eller maila oss på: borlange@homemaid.se

Vi hörs!

 

"Måste bara få säga att vi är supernöjda med våran assistent. Hon sköter sitt uppdrag på ett ansvarsfullt sätt är noggrann och verkar hur mysig som helst. Hon skriver alltid några rader till oss när hon varit här, och det känns bra att ha henne här."
Susanne Moffat
Regionchef
Susanne Moffat
Sara Kårbro Hawerman
Kontorschef
Sara Kårbro Hawerman
Karin Kvernplassen
Kundtjänst
Karin Kvernplassen
Amanda Frieberg
Områdeschef
Amanda Frieberg
Mariie Jokela
Områdeschef
Mariie Jokela
Uppgifter om din bostad
HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid i Borlänge!
Telefon
0243-20 62 10
Adress
Allfarvägen 61, 784 42 Borlänge
Öppettider
Måndag till Fredag 8.00-17.00

Våra tjänster i Borlänge

RUT – så funkar det
Från den 1 juli 2009 gäller direktavdrag för hushållsnära tjänster. Det betyder att du bara betalar 50 procent av arbetskostnaden vid köptillfället. Du behöver varken fylla i blanketter eller kontakta Skatteverket – det fixar vi.

Läs mer