Välkommen till oss på HomeMaid i Båstad! Vi servar Bjärehalvön

Här på Bjärehalvön gör vi på HomeMaid varje dag vårt allra bästa för att våra kunder ska trivas hemma och hinna med vardagen. Vi täcker in ett stort område, och står redo att hjälpa dig oavsett om du bor inne i Båstad eller i någon av byarna runt omkring.  

Med havet ända in på husknuten vet vi att fönstrena behöver lite extra omtanke, det hjälper gärna våra erfarna fönsterputsare till med.  

För dig som har sommarbostad i området kan vi även erbjuda allt från storstädning till gräsklippning, så att det bara är att komma ut och njuta. När det sedan är dags att lämna sommarboendet, tar vi hand om höstens fallfrukt, löv och dammråttor.

Vill du komma i kontakt med någon av oss som arbetar i Båstad är du varmt välkommen att kontakta oss på 0431-47 30 10 eller skicka ett mail till: bastad@homemaid.se

Slå oss gärna en signal så hjälper vi dig till en gnisselfri vardag!

 

Uppgifter om din bostad
kvm
HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid i Båstad!
Telefon
0431-47 30 10
Adress
Hallandsvägen 19, 269 36 Båstad
Öppettider
Måndag till Fredag 07.00-16.30

Våra tjänster i Båstad

RUT – så funkar det
Från den 1 juli 2009 gäller direktavdrag för hushållsnära tjänster. Det betyder att du bara betalar 50 procent av arbetskostnaden vid köptillfället. Du behöver varken fylla i blanketter eller kontakta Skatteverket – det fixar vi.

Läs mer