Vi erbjuder allt från hemstädning och flyttstädning, till fönsterputsning, storstädning, tvätt och strykning och mycket mera. 

Kontakta oss på HomeMaid i Ystad så underlättar vi för dig i din vardag.

Slå oss gärna en signal så hjälper vi er till en gnisselfri vardag!

Så här säger våra kunder

Våra kunder ger oss 4,3 av 5 i snittbetyg på Google Reviews. Så här säger några av dem:
 • Annica Barning

  för 9 dagar sedan

  Anlitade HomeMaid för en storstädning och blev mycket nöjd. Allt var skinande rent när jag kom tillbaka, inklusive ugnen som inte varit så ren sen jag fick den så det tackar jag för. Jag kommer att anlita dem igen.

 • Petra Roxenius

  för 24 dagar sedan

  Personalen på HomeMaide är proffsig och pålitlig och sköter alltid sina uppgifter som de ska. Vi är mycket nöjda. /Petra R

 • Marlene Frez

  för 32 dagar sedan

  Bokade in fönsterputsning och blev jätte nöjd. Persolen kom i tid och var nogrann med våra saker och att resultatet skulle bli bra. Kommer definitivt att boka dem igen och helst samma person.

 • Michael Russell

  för 1 månad sen

  Such great service from the team for quotations to adjusting our cleaning day at last minute. The cleaning crew that came very very professional and left my place like it was brand new. Even the oven that I really was worried about.

 • Anette H

  för 1 månad sen

  We have fantastic support from homemaid every two weeks and are always happy when we come home to our clean appartment, all waste is recycled, all cloths washed and it looks spotless. also good communication with the office when there is a need to change from our regular cleaner.

 • Stina Troedsson Lindahl

  för 1 månad sen

  Enkelt och snabbt att boka tid för fönsterputs, punktligt och nogrannt gjort! Kan rekommendera!

Vanliga frågor

 • Vid avbokning av ett städtillfälle meddelas det till HomeMaid senast 7 dagar i förväg. Vid abonnemangsavtal med jämn fakturering och timbank, sker fakturering som vanligt. Outnyttjade timmar sparas i timbank och kan användas senare under året.

 • Som kund hos oss har du en fast serviceassistent som ansvarar för städningen av ditt hem. Ifall din serviceassistent skulle bli sjuk så ser vi till att någon annan från vårt städteam kommer och hjälper dig med hemstädningen. Alla våra serviceassistenter har utbildats inom städ, miljöpåverkan, rengöringsmedel och ergonomi, så du kan känna dig trygg med att de vet precis vad de gör.

 • Ditt pris beror på hur ofta du vill ha städning och var du bor. Klicka här för att få en snabb prisuppskattning.

 • Vår hemstädning är en anpassningsbar och flexibel tjänst, där du tillsammans med oss kan ta fram en städplan som passar just dig.

 • Som kund hos HomeMaid har du en fast serviceasssistent som ansvarar för ditt hem. Men vid sjukdom ser vi till att någon annan från vårt städteam hjälper dig. Alla våra serviceassistenter har utbildats inom städ, miljöpåverkan, rengöringsmedel och ergonomi. Så du kan känna dig trygg med att de vet precis vad de gör.

 • Vid abonnemangsavtal med jämn fakturering och timbank, sker fakturering som vanligt. Timmarna sparas i timbank och bokas om till ett senare tillfälle tillsammans med kunden. Timmarna för de olika tjänsterna har olika värde, t.ex. en veckostädningstimme kan ej rakt av bytas mot en fönsterputstimme. Saldot i timbanken ska inte överstiga en månads hemservice. 

Hittar du inte din fråga? Du kan när som helst ringa på 035-16 15 50, eller maila på info@homemaid.se, för personlig service.