Vårt team består av sammansvetsade tjejer och killar som utför uppdrag med glädje och levererar kvalité.  Vi ser till att vardagens pussel faller på plats, där dina behov står i fokus och det bästa vi vet, är nöjda kunder!

Slå oss gärna en signal så hjälper vi er till en gnisselfri vardag!

Så här säger våra kunder

Våra kunder ger oss 4,6 av 5 i snittbetyg på Google Reviews. Så här säger några av dem:
 • Aleksandra Brady

  för 12 dagar sedan

  Jag rekommenderar HomeMaid! Jätte trevligt bemötande vid kontakt kring bokning samt på plats. Jag är mycket nöjd med deras noggrann flyttstädning.

 • Ebbe Bergman

  för 25 dagar sedan

  Bokade in flyttstäd. Anders som bokade in var supertrevlig och städpersonalen som kom var jättetrevliga och de städade snyggt. Bara bra att säga om firman. Inte utan att jag överväger att även ha hemstäd från dem.

 • Madeleine Blomberg

  för 32 dagar sedan

  Vi har använt Homemaid nu i ca drygt 1 år. Vi hade en hel del olika städare i början och var inte riktigt nöjda med det. Vi bad Homemaid att vi vill ha en specifik städare tilldelad oss som kommer kontinuerligt och de har löst detta på bästa sätt. Vi är super nöjda med denna person och jobbet görs på ett mycket professionellt, effektivt samt välstädat sätt. Underbart att få komma hem till ett rent, dammfritt hus!

 • Markus Bränfeldt

  för 37 dagar sedan

  Supersmidigt, mkt bra kommunikation med ändringar etc. Blivit oumbärlig del av småbarnslivet. Rekommenderas

 • Lola Schwarz

  för 2 månader sedan

  När jag skulle flytta bokade jag städning av HomeMaid. Dom kom och var jätte trevliga och även bra kundservice och bemötande. Dom var noggranna och gjorde ett super bra jobb. Jag kan verkligen rekommendera er att anlita städning från HomeMaid. Super bra städat och dom var väldigt trevliga.

 • Pierre Lothigius

  för 3 månader sedan

Vanliga frågor

 • Vid avbokning av ett städtillfälle meddelas det till HomeMaid senast 7 dagar i förväg. Vid abonnemangsavtal med jämn fakturering och timbank, sker fakturering som vanligt. Outnyttjade timmar sparas i timbank och kan användas senare under året.

 • Som kund hos oss har du en fast serviceassistent som ansvarar för städningen av ditt hem. Ifall din serviceassistent skulle bli sjuk så ser vi till att någon annan från vårt städteam kommer och hjälper dig med hemstädningen. Alla våra serviceassistenter har utbildats inom städ, miljöpåverkan, rengöringsmedel och ergonomi, så du kan känna dig trygg med att de vet precis vad de gör.

 • Ditt pris beror på hur ofta du vill ha städning och var du bor. Klicka här för att få en snabb prisuppskattning.

 • Vår hemstädning är en anpassningsbar och flexibel tjänst, där du tillsammans med oss kan ta fram en städplan som passar just dig.

 • Som kund hos HomeMaid har du en fast serviceasssistent som ansvarar för ditt hem. Men vid sjukdom ser vi till att någon annan från vårt städteam hjälper dig. Alla våra serviceassistenter har utbildats inom städ, miljöpåverkan, rengöringsmedel och ergonomi. Så du kan känna dig trygg med att de vet precis vad de gör.

 • Vid abonnemangsavtal med jämn fakturering och timbank, sker fakturering som vanligt. Timmarna sparas i timbank och bokas om till ett senare tillfälle tillsammans med kunden. Timmarna för de olika tjänsterna har olika värde, t.ex. en veckostädningstimme kan ej rakt av bytas mot en fönsterputstimme. Saldot i timbanken ska inte överstiga en månads hemservice. 

Hittar du inte din fråga? Du kan när som helst ringa på 035-16 15 50, eller maila på info@homemaid.se, för personlig service.