Vi på HomeMaid i Kalmar är ett team med energiska och engagerade tjejer och killar som ser dina behov och har dina önskemål i fokus. Dessutom har vi ett specialiserat team inom fönsterputs som vet hur dina fönsterrutor blir skinande rena. Vi hjälper våra kunder med bland annat hemstädning, strykning, storstädning, flyttstädning och trädgårdsskötsel. Vårt geografiska område runt Kalmar sträcker sig från såväl Nybro, Ljungbyholm vidare mot Lindsdal och Färjestaden och såklart på solens och vindarnas ö.

Även du som har sommarboende i regionen är välkommen att kontakta oss! Vi erbjuder städhjälp och klipper gräset innan du kommer ut och när du sedan lämnar för hösten kan vi ta hand om trädgårdsskötsel, fallfrukt och löv såväl som dammråttor och kvalstersanering.

Slå oss gärna en signal så hjälper vi er till en gnisselfri vardag!

Så här säger våra kunder

Våra kunder ger oss 4,5 av 5 i snittbetyg på Google Reviews. Så här säger några av dem:
 • Emma Sulyok

  för 2 månader sedan
 • Milos M

  för 4 månader sedan
 • Violetta Östlund

  för 8 månader sedan
 • Abdullatif 1965

  för 11 månader sedan
 • Annika

  för 11 månader sedan

  Bokade flyttstädning, mkt nöjd. Trevligt bemötande vid bokning och nöjd med arbetet. Dock en liten miss med bokad tid, blev sen till avtalad tid, men ringde och bad om ursäkt och utförde sedan flyttstädning enligt överenskommelse.

 • Catrin Björvell

  för 12 månader sedan

Vanliga frågor

 • Vid avbokning av ett städtillfälle meddelas det till HomeMaid senast 7 dagar i förväg. Vid abonnemangsavtal med jämn fakturering och timbank, sker fakturering som vanligt. Outnyttjade timmar sparas i timbank och kan användas senare under året.

 • Som kund hos oss har du en fast serviceassistent som ansvarar för städningen av ditt hem. Ifall din serviceassistent skulle bli sjuk så ser vi till att någon annan från vårt städteam kommer och hjälper dig med hemstädningen. Alla våra serviceassistenter har utbildats inom städ, miljöpåverkan, rengöringsmedel och ergonomi, så du kan känna dig trygg med att de vet precis vad de gör.

 • Ditt pris beror på hur ofta du vill ha städning och var du bor. Klicka här för att få en snabb prisuppskattning.

 • Vår hemstädning är en anpassningsbar och flexibel tjänst, där du tillsammans med oss kan ta fram en städplan som passar just dig.

 • Som kund hos HomeMaid har du en fast serviceasssistent som ansvarar för ditt hem. Men vid sjukdom ser vi till att någon annan från vårt städteam hjälper dig. Alla våra serviceassistenter har utbildats inom städ, miljöpåverkan, rengöringsmedel och ergonomi. Så du kan känna dig trygg med att de vet precis vad de gör.

 • Vid abonnemangsavtal med jämn fakturering och timbank, sker fakturering som vanligt. Timmarna sparas i timbank och bokas om till ett senare tillfälle tillsammans med kunden. Timmarna för de olika tjänsterna har olika värde, t.ex. en veckostädningstimme kan ej rakt av bytas mot en fönsterputstimme. Saldot i timbanken ska inte överstiga en månads hemservice. 

Hittar du inte din fråga? Du kan när som helst ringa på 035-16 15 50, eller maila på info@homemaid.se, för personlig service.