Vi är proffs på att få ditt hem skinande rent och fräscht. Hjälper gärna till att skräddarsy en lösning för ditt unika behov för att underlätta just din vardag, oavsett om det gäller hemstädning, flyttstädning, storstädning eller andra liknande utmaningar i vardagen. Hör av dig så hjälper vi dig gärna.

Slå oss gärna en signal så hjälper vi er till en gnisselfri vardag!

Så här säger våra kunder

Våra kunder ger oss 4,5 av 5 i snittbetyg på Google Reviews. Så här säger några av dem:
 • Olof Röstin

  för 2 dagar sedan
 • Martin Andersson

  för 4 dagar sedan
 • Thomas Nilsson

  för 4 dagar sedan

  Vi är mycket nöjda kunder 👍 Thomas

 • Karin Persson

  för 18 dagar sedan

  Alltid snabba svar när man kontaktar dem samt att vi är mycket nöjda med utförda tjänster hemma hos oss!

 • Robbanz

  för 23 dagar sedan

  Gick via HomeMaid för flyttstädning, otroligt snyggt städat med tanke på hur stökigt och smutsigt det kan vara efter man har flyttat ut, snabba svar och grym service kring arbetet. Rekkomenderar! :)

 • Wivi-Anne Nyberg

  för 26 dagar sedan

  Vi fick svar inom bara ett par timmar med väldigt prisvärd offert - fantastiskt! Städteamet som kom var otroligt duktiga och bar en härlig energi med stolthet och stor ansvarskänsla för sitt arbete. Teamkänslan och den goda energin mellan medarbetarna i teamet var påtaglig och kändes otroligt god och varm. Utfört arbete var av väldigt hög kvalitet och ingenting alls att anmärka på. Verkligen bästa betyg och jag kan varmt rekommendera både HomeMaid som bolag - proffsigt på alla plan - och just detta team!! Wow!!

Vanliga frågor

 • Vid avbokning av ett städtillfälle meddelas det till HomeMaid senast 7 dagar i förväg. Vid abonnemangsavtal med jämn fakturering och timbank, sker fakturering som vanligt. Outnyttjade timmar sparas i timbank och kan användas senare under året.

 • Som kund hos oss har du en fast serviceassistent som ansvarar för städningen av ditt hem. Ifall din serviceassistent skulle bli sjuk så ser vi till att någon annan från vårt städteam kommer och hjälper dig med hemstädningen. Alla våra serviceassistenter har utbildats inom städ, miljöpåverkan, rengöringsmedel och ergonomi, så du kan känna dig trygg med att de vet precis vad de gör.

 • Ditt pris beror på hur ofta du vill ha städning och var du bor. Klicka här för att få en snabb prisuppskattning.

 • Vår hemstädning är en anpassningsbar och flexibel tjänst, där du tillsammans med oss kan ta fram en städplan som passar just dig.

 • Som kund hos HomeMaid har du en fast serviceasssistent som ansvarar för ditt hem. Men vid sjukdom ser vi till att någon annan från vårt städteam hjälper dig. Alla våra serviceassistenter har utbildats inom städ, miljöpåverkan, rengöringsmedel och ergonomi. Så du kan känna dig trygg med att de vet precis vad de gör.

 • Vid abonnemangsavtal med jämn fakturering och timbank, sker fakturering som vanligt. Timmarna sparas i timbank och bokas om till ett senare tillfälle tillsammans med kunden. Timmarna för de olika tjänsterna har olika värde, t.ex. en veckostädningstimme kan ej rakt av bytas mot en fönsterputstimme. Saldot i timbanken ska inte överstiga en månads hemservice. 

Hittar du inte din fråga? Du kan när som helst ringa på 035-16 15 50, eller maila på info@homemaid.se, för personlig service.