Omsorg och trygghet i vardagen

I vissa skeden behöver man extra omsorg och hjälp för att vardagen ska fungera.

Kontakta oss

Omsorg och trygghet i vardagen

I vissa skeden behöver man extra omsorg och hjälp för att vardagen ska fungera. I kommuner som tillämpar kundvalsmodellen kan du därför välja HomeMaid för omsorg. För att du ska trivas i ditt hem hela livet hjälper vi dig med stora som små sysslor, från att sätta upp gardiner till den dagliga omsorgen.

Priset är detsamma oavsett om du väljer oss, en kommunal eller annan privat samarbetspartner. I dagsläget samarbetar HomeMaid med kommunerna Falun och Helsingborg. 

 

”Vi är tacksamma för allt HomeMaid hjälper vår mamma med, det känns tryggt eftersom vi bor så långt ifrån. Vi uppskattar att HomeMaid är så flexibla och kan hjälpa till att både handla, stryka och städa –trots att vi ofta ringer i sista sekund.”
Dina kontaktuppgifter
 • Bästa möjliga för miljön

  Att värna om miljön är en självklarhet för oss. Därför gör vi alltid klimatsmarta val så långt det är möjligt – från att använda miljömärkta rengöringsmedel till att ta cykeln kortare sträckor istället för bil.

 • Städning på dina villkor

  Du vet förmodligen bäst själv hur du vill ha det hemma. Därför kan du välja när och hur mycket vi ska städa. Vi utformar en plan tillsammans med dig.

 • Nöjd kund-garanti

  Bedömning av städning kan vara subjektivt. Är du inte helt nöjd med resultatet, åtgärdar vi direkt.

 • Utbildad personal med riktiga löner

  Våra medarbetare är utbildade, har riktiga anställningar med kollektivavtal, försäkringar, avtalspension och rättvisa arbetsvillkor

 • Trygghet för kunder och anställda

  Säkerhetstänkandet är genomgående i hela vår verksamhet och i alla våra rutiner. Vår ansvarsförsäkring är din trygghet.

Presentkort som gör skillnad
Varför inte ge bort lite mer tid i vardagen till någon som du bryr dig om? Att få hjälp med städning eller fönsterputs kan betyda oerhört mycket. 

Här beställer du presentkort