Omsorg och trygghet i vardagen med hemservice

I vissa skeden behöver man extra omsorg och hjälp för att vardagen ska fungera.

Kontakta oss

Omsorg och trygghet i vardagen med hemservice

I vissa skeden behöver man extra omsorg och hjälp för att vardagen ska fungera. I kommuner som tillämpar kundvalsmodellen kan du därför välja HomeMaid för hemservice och privat hemtjänst.

Hur kan vi hjälpa dig med hemservice?

För att du eller dina nära och kära ska trivas i hemmet hela livet ut så hjälper vi till med stora som små sysslor i vardagen, från att sätta upp gardiner till den dagliga driften där hemma.

Vi försöker ta ett stort ansvar för att du som lite äldre ska kunna leva ett fullgott liv, fastän kanske huvudet inte riktigt hänger med lika bra längre eller kroppen inte är lika uthållig som förr. Att ta hand om vardagen kan kännas övermäktigt ibland, och vi på Homemaid vill inte att din livsupplevelse ska vara kantad av måsten och problem som blir svårare och svårare att ta hand om.

Med vår specialanpassade hemservicetjänst kan vi erbjuda dig:

 • Gedigen hemservice: Vi hjälper dig med den dagliga driften av hemmet, vare sig du behöver hänga upp en besvärlig gardin inför sommarsäsongen, dammsuga rummen, ta hand om tvätten och strykning av kläder, storhandla på ICA eller Hemköp eller matlagning. Du ska kunna njuta och koppla av med en kopp kaffe i lugnan ro med vetskapen att ditt hem är omhändertaget.
 • Social aktivering: Att åldras innebär att det blir svårare att hålla det sociala livet igång, och ensamhet bland äldre är ett växande samhällsproblem. Vi ser till att aktivera dig socialt och hjälper till med ledsagning, social stimulans, självhjälp och gör vårt bästa för att fylla din vardag med många goda stunder, skratt och givande samtal.
 • Övriga tjänster: Utöver detta hjälper vi givetvis med både stora och små hantverk, eller övriga tjänster som passar just din livssituation. Gillar du att dona i trädgården men behöver hjälp att hålla den i trim? Vi ser till att lösa gräsklippning, häckklippning, snöskottning och annat. Vi hjälper också till med enklare hantverk, som exempelvis målning eller mindre reparationer av huset.

Hur beställer jag hemservice från Homemaid?

Du gör detta enklast genom något av följande:

 • Använda kontaktformuläret längst ned på denna sida
 • Höra av dig till vårt lokala kontor i Falun
 • Höra av dig till Falun kommun

Vi vet hur viktigt det är med god personkemi mellan kund och personal i ett hemserviceuppdrag. Därför är vi öppna för att du träffar en eller flera från vår personal innan du känner dig trygg.

Omfattningen av vår hemservice bestäms i huvudsak av dig som ger oss vårt uppdrag. Hör av dig till oss så diskuterar vi vidare vad just du behöver och vilken lösning som passar för just din livssituation.

Hemservice - pris

Priset är detsamma oavsett om du väljer oss, en kommunal eller annan privat samarbetspartner. I dagsläget samarbetar HomeMaid med Falun kommun. Självklart berättigar vår hemservicetjänst till RUT-avdrag, med upp till 50% av kostnaden.

"Vi är tacksamma för allt HomeMaid hjälper vår mamma med, det känns tryggt eftersom vi bor så långt ifrån. Vi uppskattar att HomeMaid är så flexibla och kan hjälpa till att både handla, stryka och städa –trots att vi ofta ringer i sista sekund."

 

Dina kontaktuppgifter

 • Bästa möjliga för miljön

  Att värna om miljön är en självklarhet för oss. Därför gör vi alltid klimatsmarta val så långt det är möjligt – från att använda miljömärkta rengöringsmedel till att ta cykeln kortare sträckor istället för bil.

 • Städning på dina villkor

  Du vet förmodligen bäst själv hur du vill ha det hemma. Därför kan du välja när och hur mycket vi ska städa. Vi utformar en plan tillsammans med dig.

 • Nöjd kund-garanti

  Bedömning av städning kan vara subjektivt. Är du inte helt nöjd med resultatet så åtgärdar vi det direkt.

 • Utbildad personal med riktiga löner

  Våra medarbetare är utbildade, har riktiga anställningar med kollektivavtal, försäkringar, avtalspension och rättvisa arbetsvillkor

 • Trygghet för kunder och anställda

  Säkerhetstänkandet är genomgående i hela vår verksamhet och i alla våra rutiner. Vår ansvarsförsäkring är din trygghet.

Presentkort som gör skillnad
Varför inte ge bort lite mer tid i vardagen till någon som du bryr dig om? Att få hjälp med städning eller fönsterputs kan betyda oerhört mycket. 

Här beställer du presentkort