heroimage
Professionell städning för företag och kontor
Låt oss hjälpa er till en fräsch, funktionell och trivsam arbetsmiljö där medarbetare frodas och besökare känner sig välkomna. Boka idag!
Kontakta oss

Professionell städning för företag och kontor

Den bästa företagsstädningen är den som inte märks

En fräsch, funktionell och trivsam arbetsmiljö får medarbetare att frodas och besökare att känna sig välkomna. Vår företagsstädning gör vi med samma fokus på kvalitet och omtanke som när vi städar hemma hos dig. Veckovis eller varje dag, under eller efter kontorstid, enligt en plan som passar din verksamhet.

Vad ingår?

Precis det ni vill! Vi älskar att lösa både vardagliga och ovanliga problem.

Vi sköter gärna trappstädning, golvvård, storstädning, tar hand om växter, fyller på med förbrukningsmaterial och annat som ökar trivsel och produktivitet.

Vi kommer förstås med rekommendationer utifrån vår erfarenhet, men era egna behov känner ni bäst själva. För kontorsutrymmen är behovet mindre än för ett kök eller en verkstadsyta — men ni kanske har alla tre?

Vi på HomeMaid gör en fullständig kontorsstädning som låter er prestera på max och leverera resultat, helt enkelt. Resten sköter vi.

Referenser

"Jag vill bara säga att vi är supernöjda med vår kontorsstädning. Man glömmer ofta bort att säga när allt fungerar som det ska."

Vad kostar det?

Priset på företagsstädning varierar och beror bland annat på var era lokaler ligger, hur stora de är samt, förstås, exakt vad ni vill ha hjälp med. Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom kort!

 

Dina kontaktuppgifter

Vi är med i kampen mot barncancer – det är vi stolta över!

Barn och cancer hör inte ihop. Gör som vi, stöd Barncancerfonden. Tillsammans håller vi cancer borta från barn!