Professionell städning för företag och kontor

Boka en företagsstädning och få till en fräsch och funktionell arbetsmiljö för att medarbetare ska trivas och besökare känna sig välkomna.
Kontakta oss

Professionell städning för företag och kontor

Den bästa företagsstädningen är den som inte märks

En fräsch och funktionell arbetsmiljö är en förutsättning för att medarbetare ska trivas och besökare känna sig välkomna. Därför utför vi kontorsstädning med samma fokus på kvalitet och omtanke som när vi städar hemma hos dig. Veckovis eller varje dag, under eller efter kontorstid, enligt en plan som passar din verksamhet. Vill du kan vi även sköta trappstädning, ta hand om växter, fylla på med förbrukningsmaterial eller annat som ökar trivselfaktorn och produktiviteten. En fullständig kontorsstädning som låter er prestera på max och leverera resultat, helt enkelt. Resten sköter vi.

Vad ingår i företagsstädningen?

I en företagsstädning ingår precis det ni vill. Vi kommer givetvis med rekommendationer baserat på erfarenhet men era egna behov känner ni bäst själva. I många fall får verksamheten styra behovet. För en kontorsstädning är behovet mindre än i ett kök eller en verkstadsyta men företaget kanske har alla tre? Enklast är att vi träffas och tillsammans gör upp ett schema för hur just ni vill ha ert företag städat.

Referenser

"Jag vill bara säga att vi är supernöjda med vår kontorsstädning. Man glömmer ofta bort att säga när allt fungerar som det ska."

Vad kostar kontorsstädning?

Priset på företagsstädning varierar och beror bl.a på var ni har era lokaler samt hur stort kontoret är. Fyll i formuläret "Kontakta mig" så hör vi av oss och besvarar dina frågor.

 

Dina kontaktuppgifter

Presentkort som gör skillnad
Varför inte ge bort lite mer tid i vardagen till någon som du bryr dig om? Att få hjälp med städning eller fönsterputs kan betyda oerhört mycket. 

Här beställer du presentkort